NaslovnicaVijestiPerez poručio Ronaldu da može da ide, ali Mourinho ga više ne...

Perez poručio Ronaldu da može da ide, ali Mourinho ga više ne želi zbog ovoga

Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, navodno je poručio Ronaldu da može da ide, ali Mourinho ga više ne želi u Unitedu, prema saznanjima Marce.

Uprava Real Madrida obavijestila je Cristiana Ronalda da može napustiti klub na ljeto, izvijestili su britanski mediji danas.

Kako se navodi, predsjednik kluba Florentino Perez želi ostvariti maksimalnu zaradu od tog transfera, ali je svjestan da će morati napraviti kompromis o obeštećenju, pošto otkupna klauzula u ugovoru 32-godišnjeg Portugalca iznosi milijardu dolara.

[su_live_koeficijenti]

Krajem prošle godine, Ronaldo je zatražio Real da smanji vrijednost otkupne klauzule i proda ga za 100 milijuna eura ili manje. Portugalski as je tražio od predsjednika kluba “realnu cijenu” kako bi ga zainteresirani klubovi mogli kupiti.

Za njega je zainteresirano nekoliko velikih europskih klubova, prvenstveno Paris Saint-Germain i Manchester United. Španjolski mediji naveli su da je Ronaldo u lošim odnosima sa Perezom, a spekulira se da Portugalac “čak ni ne želi razgovarati s predsjednikom kluba”.

Cristiano Ronaldo zna ko će mu biti zamjena u Realu!

Real Madrid krenuo u akciju: Na adresu Manchester Cityja stiže ponuda od 88 milijuna funti

Ronaldo je nezadovoljan nakon što Perez nije držao svoje obećanje i financijski unaprijedio svoj ugovor, u usporedbi s ostalim vrhunskim igračima. Prva zvijezda madridskog Reala je prošle sezone predvodio “kraljevski klub” do naslova u Španjolskoj, Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva, a osvojio je i Zlatnu loptu. Lionel Messi iz Barcelone i Neymar iz PSG-a imaju najveću plaću.

Njegov ugovor s Realom, potpisan u studenom 2016., istječe 2021. godine. Međutim, Cristiano Ronaldo više nije tema u Manchester Unitedu, piše Marca.

[su_no1_for_tennis]

Španjolski list navodi da Jose Mourinho više ne želi jednog od najboljih nogometaša na planeti, jer je doveo Alexisa Sancheza i dao mu “sedmicu” od koje se Portugalac ne odvaja.

“Đavoli” uz to imaju u ofanzivi Rashforda, Martiala, Lukakua i Lingarda, tako da bi na Old Traffordu prije svega morali da se oslobode pojedinih igrača, da bi “napravili” mjesta za Portugalca, iako navijači već godinu dana traže da se Ronaldo vrati na “Teatar snova”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!