NaslovnicaVijestiPEREZ PREVARIO RONALDA: Portugalac napušta Real Madrid

PEREZ PREVARIO RONALDA: Portugalac napušta Real Madrid

Nije ovo bila baš dobra se zona za Real Madrid. Nakon što su četiri puta izgubili u prvoj polovici sezone, Zinedine Zidaneova ekipa je pala 19 bodova iza Barcelone – što znači da su bliže zoni ispadanja nego svojim El Clasico rivalima.

PEREZ PREVARIO RONALDA

A forma Cristiana Ronalda nije pomogla po ovom pitanju. Portugalska zvijezda je postigla samo četiri gola u 14 ligaških utakmica ove sezone – forma koja nije prepoznatljiv iz prethodnih godina.

Stoga možda nije previše iznenađujuće vidjeti neke glasine oko nje gove budućnosti na Bernabeu.

Danas je objavljeno izvješće u španjolskim novinama AS-u.

[su_bonus]

Tvrde da je peterostruki dobitnik Zlatne lopte odlučio da napusti Madrid jer osjeća da je prevaren od strane Florentina Pereza, koji nije ispunio svoja obećanja.

Oni tvrde da, unatoč obećanju da će mu ponuditi obnovu ugovora, oni to nisu uradili.

Nakon utakmice protiv Juventusa u finalu Lige prvaka prošle sezone, Ronaldo je inzistirao da se želi oprostiti u Realu, ali je tvrdio da njegova odluka nije samo do njega.

“Želim nastaviti u Madridu ako je moguće”, rekao je nakon pobjede od 4-1 u Cardiffu.

“Ako je moguće, htio bi se oprostiti od nogometa u Realu, ali to ne ovisi o meni, ja nisam predsjednik ovog kluba.”

[su_live_koeficijenti_v2]

No, najzanimljiviji aspekt izvješća nije da je Ronaldo odlučio otići, nego je klub u koji želi otići.

Kako se i dalje tvrdi, Manchester United mu je prioritet i kažu da je to idealno okruženje za nastavak njegove karijere. Ronaldo je čak rekao svojim suigračima svoje želje, dok su Crveni đavoli potpuno svjesni njegove želje za povratkom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!