NaslovnicaVijestiPEREZ SPREMAN POTROŠITI DO 71 MILIJUNA FUNTI: Real dovodi braniča kojeg želi...

PEREZ SPREMAN POTROŠITI DO 71 MILIJUNA FUNTI: Real dovodi braniča kojeg želi cijela Europa!

Perez spreman potrošiti do 71 milijun funti! Real dovodi braniča kojeg želi cijela Europa. Real Madrid je, kako se izvješćuje, najnoviji klub koji ozbiljno razmišlja o transferu za Ajaxovog braniča Matthijs de Ligta.

PEREZ SPREMAN

Don Balon je nedavno povezao nizozemskog internacionalca kao metu Manchester Unitedovog menadžera Jose Mourinha, koji želi pojačati svoju momčad sa braničem koji vrijedi oko 71 milijun funti.

Don Balon je također povezao Liverpoola, Barcelonu i Juventusa koji su zainteresirani za De Ligta, iako je Mourinho počeo da pravi prvi korak kako bi poslao ponuud za mladića.

Najnovije vijesti, međutim, navode da predsjednik Real Madrida Florentino Perez planira veliku potrošnju, a De Ligt je na njegovom radaru.

Don Balon tvrdi da bi Los Blancosi mogli pokušati da pošalju ponudu od 53 milijuna funti za 19-godišnjaka, koji bi bio idealan u dugoročnoj zamjeni za Sergio Ramosa na Bernabeu.

Madrid je potpisao Ramosa kao mladića iz Seville, a tijekom desetljeća je bio izvrstan sluga klubu.

De Ligt bi mogao završiti radeći isto, jer izgleda kao sličan igrač Ramosu i kao igrač kojem je suđena velika karijera na najvišoj razini nakon njegove impresivne forme u Erediviziji.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!