NaslovnicaVijestiPEREZ ZATRAŽIO PREPORUKU RAMOSA: Evo tko su im dvije mete u zimskom...

PEREZ ZATRAŽIO PREPORUKU RAMOSA: Evo tko su im dvije mete u zimskom prelaznom roku!

Real Madrid je u maju ove godine osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka, ali od tada je sve krenulo nizbrdo po njih. Nakon što je predvodio Los Blancose do te tri titule u samo dvije i pol godine na klupi, Zinedine Zidane je odlučio otići, a ubrzo nakon njega otišla je i najveća legenda u povijesti kluba Cristiano Ronaldo.

Real Madrid dovodi Icardija

Kao Zidaneova zamjena stigao je Julen Lopetegui, koji nije imao nimalo lagan posao, s obzirom da nitko u timu nije mogao zamijeniti Portugalca i njegovih 50 golova, koliko je postizao iz sezone u sezonu. Iako je početak sezone bio solidan, uslijedila je serija jako loših rezultata, a Lopetegui je cijenu za sve to platio otkazom nakon sramotnog poraza na gostovanju kod najvećeg rivala Barcelone, kada je rezultat glasio 5-1. Svima je bilo jasno da je potrebna neka promjena, a privremeno ga je na klupi ‘kraljevskog’ kluba zamijenio dotadašnji trener Real Madrid Castille Santiago Solari.

Ipak, kako navodi Marca, novine vrlo bliske madridskom klubu, to nije prvi potez koji je Florentino Perez planirao napraviti, već će uslijediti još nekoliko njih. U izvješću piše kako je predsjednik kluba razgovarao sa kapitenom Sergiom Ramosom, sa kojim je razmatrao mogućnost dovođenja dva nova pojačanja u predstojećem zimskom prelaznom roku.

Prvo od njih bi trebao biti centralni defanzivac Espanyola Mario Hermoso, koji je nastupao za B ekipu Los Blancosa prije nego što je otišao u katalonski klub prošle godine. Navodno, Real Madrid je prilikom njegove prodaje u pregovore uključio klauzulu po kojoj ga mogu vratiti na Santiago Bernabeu za samo 7,5 miliona eura, što je opcija koju će po svemu sudeći i iskoristiti.

Ipak, više pažnje je privukla njihova druga meta, a riječ je o zvijezdi i kapitenu Intera Mauru Icardiju. Argentinski reprezentativac se smatra jednim od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku, što je pokazao i u posljednjih nekoliko tjedana, kada je postizao jako bitne golove protiv AC Milana i Barcelone. Iako vjerovatno nije na Ronaldovom nivou, u Real Madridu smatraju kako će moći nadoknaditi 50 golova po sezoni, koliko je novi igrač Juventusa u prosjeku postizao u devet godina provedenih na Santiago Bernabeuu.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!