NaslovnicaVijestiPerišić: O De Boeru ne želim razgovarati, Pioli je odličan

Perišić: O De Boeru ne želim razgovarati, Pioli je odličan

Inter je danas demolirao Cagliari u gostima rezultatom 1-5 u utakmici 27. kola talijanskog prvenstva. Pogodak za vodstvo Intera postigao je Ivan Perišić u 34. minuti utakmice, a par minuta kasnije Ever Banga povisio na 2-0. Do kraja poluvremena domaćini su uspjeli smanjiti vodstvo Intera pogotkom Boriella. Ivan Perišić je nakon utakmice komentarisao bivšeg trenera riječima: “O De Boeru ne želim razgovarati.”

ne želim razgovarati

Na početku drugog dijela, Ivan Perišić se ponovo upisuje u listu strijelaca, a do kraja utakmice pogađali su još Mauro Icardi sa bijele točke i Gagliardini za konačnih 1-5.

“Za prvi gol zaslužan je Banega koji me sjajno vidio, dao mi perfektnu loput, ja sam ju dobro primio pa nije bilo teško zabiti. Najvažnije je da smo pobijedili. Nije se bilo lako uzdići na poraza od Rome. Željeli smo pobjedu, zabili pet golova i dobili ono što smo tražili.”, riječi su hrvatskog nogometaša u dresu Intera nakon današnje pobjede.

Inter se trenutno nalazi na petom mjestu sa 51 bodom, što je šest bodova manje od trećeg Napolija i mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

“Sve je moguće, pogotovo u nogometu. Još je 11 utakmica, 33 boda, a mi moramo vjerovati do kraja. Nešto nam je nedostajalo u prvih deset utakmica, a to smo dobili s Piolijem. Na nama je da naporno radimo do kraja pa ćemo vidjeti što će biti.”

‘Ako Rog ovako nastavi, bit će novi Roy Keane’

“O De Boeru ne želim razgovarati, gledamo naprijed. Idemo dobiti sve do kraja.”

“Volim igrati više naprijed, ali uvijek ću slušati trenera što želi. Uvijek sam na raspolaganju, a mislim da je danas bila naša najbolja utakmica”, zaključio je Perišić

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!