NaslovnicaVijestiPET ALTERNATIVNIH ZAMJENA ZA RONALDA: Evo koju zamjenu će Real Madridu biti...

PET ALTERNATIVNIH ZAMJENA ZA RONALDA: Evo koju zamjenu će Real Madridu biti najlakše dovesti ovog ljeta!

Pet alternativnih zamjena za Ronalda! Evo koju zamjenu će Real Madridu biti najlakše dovesti ovog ljeta! Ronaldo napokon odlazi iz Reala! Od posljednjeg intervjua Cristiana Ronalda kojeg je dao u finalu Lige prvaka, glasine o njegovom odlasku iz Real Madrida nisu prestajale.

PET ALTERNATIVNIH ZAMJENA

Nakon devet godina u klubu i brojnih ljetnih špekulacija, možda će 2018. godina končano obilježiti Ronaldov odlazak od nedvojbeno najvećeg kluba u svjetskom nogometu.

Međutim, jedan od najvećih problema bio je zabrinutost hoće li neki klub ikada moći da potpiše Ronalda, ali sada se Juventus pojavio kao potencijalni kupac.

Smanjenjem svoje klauzule o oslobađanju od 1 milijarde eura i sporazumom od 100 milijuna eura, Ronaldo – Juventus dresovi su već počeli da se pravi u Torinu.

I riječima španjolskog nogometnog stručnjaka Guillema Balage: “U njegovoj glavi, Cristiano je igrač Juventusa.”

“Juventus je pronašao finansijski način plaćanja plate i naknade za Ronalda. Real Madrid je spreman da ga pusti.”

To je sve okej, ali kako će zaboga Real Madrid da nađe zamjenu za Ronalda?

Naravno, glasine tijekom prošle godine su sugerirale da Florentino Perez želi Neymara u klubu unatoč tome što ga je PSG potpisao samo prije 12 mjeseci.

Čini se da će Los Blancosi da se bore za potpisivanje Brazilca ovog ljeta i zbog tog razloga, klub ima brojne velike igrače koje žele da zamijeni Ronalda.

Prema španjolskoj Marci, Real Madrid planira da dovede jednog od ovih pet igrača.

Nije iznenađenje da je Neymar na vrhu ove liste, dok je tu zatim i Eden Hazard iz Chelseaja.

Onda su tu Robert Lewandowski, Kylian Mbappe i Harry Kane.

Međutim, izgleda da bi se Real Madrid mogao suočiti sa izazovima za svih pet ciljeva ovog ljeta, a Hazard bi mogao možda da bude najlakša kupovina.

Mbappe je odbio Real Madrid nedavno kao i prošlog ljeta, izvješća u Europi sada sugeriraju da bi Lewandowski mogao ostati u Bayernu i Los Blancosi su oprezni sa pregovorima sa Danielom Levyem.

Ipak, navijači mogu biti sigurni da će Real Madrid naći put da osigura Ronaldovu zamjenu.

Ronaldov odlazak bi naštetio klubu na i van terena.

Chelsea mora raditi i ispraviti svoje menadžerske situacije kako bi bili sigurni da će Eden Hazard ostati u klubu.

Ovo bi moglo biti zanimljivo ljeto na Bernabeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!