NaslovnicaVijestiPet igrača koji bi mogli doći u Premiership ovog ljeta

Pet igrača koji bi mogli doći u Premiership ovog ljeta

Pet igrača koji bi mogli doći u Premiership ovog ljeta. Veliki broj klubova Premiershipa je u potrazi za novim igračima. Ali ovog ljeta možda čak i više nego ikada, sa toliko klubova u Premiershipu koji su očajni da dovedu pojačanja iz ovog ili onog razloga.

Pet igrača

Nekoliko igrača je već duže vrijeme povezano sa prelaskom u Premiership, mi ćemo vam navesti njih pet koji su potencijalne mete Engleskih klubova u ovom trenutku.

GONZALO HIGUAIN (NAPOLI)

GODINE: 27

VRIJEDNOST: £40 miliona

ZAINTERESOVANI: Arsenal, Chelsea

Napadač koji se već dokazao da ima nevjerovatnu završnicu kako u klubu tako i u reprezentaciji. Higuain uživa u svojoj sezoni u Napoliju. Klubovi koji žele dovesti Argentinca moraju isplatiti značajnu sumu novca.

MARCO REUS (BORUSSIA DORTMUND)

GODINE: 26

VRIJEDNOST: £50 miliona

ZAINTERESOVANI: Liverpool, Arsenal, Manchester United, Chelsea

Igrač čije se ime spomene skoro svaki put kada se govori o transfer metama velikih europskih klubova. Reus je svjetska klasa napadača koji može da ponudi taj potrebni ‘X Faktor’ u Premiershipu, pa čak i u europskim takmičenjima. Liverpool je glavni konkurent za dovođenje ovog igrača.

PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG (BORUSSIA DORTMUND)

GODINE: 26

VRIJEDNOST: £40+ miliona

ZAINTERESOVANI: Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool

Gabonski napadač je nevjerovatan u Bundesligi ove sezone, ali će sigurno htjeti da se dokaže i u novoj ligi, ukoliko dođe prava ponuda za njega. Manchester United je izgleda jedan od najzagrijanijih klubova koji ga žele vidjeti u svojim redovima. Prema izvještajima, Aubameyang se dogovorio sa saigračem Reusom da će obojica napustiti klub u isto vrijeme. Zaista će biti vrlo zanimljivo ljeto ove godine.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

MAURO ICARDI (INTER MILAN)

GODINE: 22

VRIJEDNOST: £35 miliona

ZAINTERESOVANI: Chelsea, Arsenal, Liverpool

Icardi je kapiten Nerazzurra u svojoj 22 godini, što je nevjerovatno za tako mladog igrača. Prošle sezone je bio najbolji strijelac, ali ove nije dostigao baš taj nivo. Međutim, veliki europski klubovi su i dalje zainteresovani za njega, jer posjeduje kvalitete kakve malo igrača njegovih godina u europi posjeduju. Njegov temperament na i izvan terena je možda jedan od glavnih razloga zašto ga želi toliko klubova. Zaista jedan nevjerovatan igrač.

ALEXANDRE LACAZETTE (LYON)

GODINE: 24

VRIJEDNOST: £20 miliona

ZAINTERESOVANI: Chelsea

Lyonov talisman nije uspio ponoviti formu iz prošle sezone, kada je bio prvi strijelac Lige 1 sa 27 golova. Ali, francuski klub i dalje ne želi da ga proda za manju cijenu nego što je tražio prošle sezone. Lyon i dalje traži mnogo novca za ovog napadača, a da li će Chelseajev Abramović biti spreman da isplati ovolike novce za njega, to ćemo još da vidimo.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!