NaslovnicaVijestiPet mladih talenata koje Real Madrid želi dovesti u svoje redove ovog...

Pet mladih talenata koje Real Madrid želi dovesti u svoje redove ovog ljeta

Pet mladih talenata koje Real Madrid želi dovesti u svoje redove ovog ljeta. Nakon što je ponovo stekao titulu La Lige i zadržao Ligu prvaka, 2016/17 je bila nevjerojatno dobra sezona za Real Madrid.

Pet mladih talenata

Unatoč njihovom uspjehu, klub i dalje želi dodati potencijalne zvijezde u svoje redove, a Europsko prvenstvo ispod 21 godine im može pružiti upravo to.

Madridski skauti su stalno u potrazi za sljedećom velikom zvijezdom u nogometu, a ovaj turnir ispod 21 godine pruža savršenu priliku za otkrivanje najsvjetlijih izgleda u akciji.

Prema Marci, Los Blancosi su već pratili neka nova pojačanja na Euru, gdje je njhov igrač Marco Asensio u nevjerojatnoj formi.

[su_watch_live_football]

Njemački duo Sami Khedira i Mesut Ozil zasjali su u nacionalnom timu za mlade prije nego što su prešli u Real Madrid, ali tko su glavni ciljevi kraljevskog kluba na ovogodišnjem natjecanju? Pogledajmo.

DANI CEBALLOS

Madrid je pokazao interes za Dani Ceballosa ranije ovog ljeta i sada izgleda da su doista zainteresirani da ga dovedu na Bernabeu.

20-godišnji vezni igrač igrao je za Real Betis prošle sezone, gdje je odigrao 30 ligaških utakmica, postižući dva gola i dvije asistencije.

Njegove tehničke kvalitete nisu prošle nezapaženo od strane Zinedine Zidanea, ali susjedi i gradski rivali Atletico Madrid su također objavili da su zainteresirani za Španjolca.

MARCOS LLORENTE

Nakon što je impresionirao u Castilli, Marcos Llorente je već igrao tri puta za Madrid, ali je sezonu proveo na pozajmici u Alavesu, gdje je odigrao 32 utakmice.

22-godišnjak je povećao svoje opcije ovog ljeta, gdje skauti Reala razmišljaju o tome da li će ga ponovo pozajmiti za cijelu sezonu ili će ga promovirati u prvi tim.

Obećavajući španjolski veznjak uhvatio je pozornost Reala kroz neke dobre nastupe u Španjolskoj U21 reprezentaciji.

GIGI DONNARUMMA

Bilo je to turbulentnih nekoliko tjedana za Gianluigija Donnarummu, koji je bio kritiziran zbog odbijanja novog ugovora kojeg mu je ponudio AC Milan, gdje su navijači poslije toga bacali lažni novac na njega.

Mladi vratar u usponu je od tada inzistirao da će razgovarati o svojoj budućnosti na San Sirou nakon Eura, iako je napravio neoprostive pogreške u porazu Italije U21 protiv Češke Repbulike.

[su_bonus]

Igrao je u svakoj utakmici Serije A za AC Milan u 2016/17 sezoni, gdje je uspio da održi mrežu netaknutom u 12 utakmica i proizveo je neke apsolutno zapanjujuće obrane tijekom cijele godine.

Unatoč dobrim izvedbama Keylor Navasa, Madrid se navodno nalazi na tržištu kako bi našao novog vratara ovog ljeta, ali sadašnji ugovor 18-godišnjeg igrača Milana traje još godinu dana.

KEPA ARRIZABALAGA

Kepa Arizabalaga se smatra jednim od najboljih španjolskih vratara svoje generacije, a Madrid će gledati na njega kao alternativu za Donnarummu.

22-godišnjak je napravio 23 nastupa u La Ligi za Athletic Bilbao prošle sezone i primio je samo jedan gol u U21 prvenstvu.

[su_live_koeficijenti]

Kepa, koji je već neko vrijeme na Realovom radaru, ima klauzulu od 30 milijuna funti, ali nedavno je izjavio kako želi obnoviti svoj ugovor u Athletic Bilbau.

SANDRO RAMIREZ

Sandro Ramirez, koji je proveo sedam godina u Barceloni (uključujući dvije u prvom timu), postigao je 16 golova u 31 utakmici za Malagu prošle sezone.

Svestrani Španjolac, koji može igrati u veznom redu ili malo šire, identificiran je kao moguća zamjena za Alvaro Moratu koji će vjerojatno napustiti Real ovog ljeta.

Također pročitajte: Što je Zinedine Zidane rekao Cristianu Ronaldu preko telefona u vezi njegovog odlaska iz Real Madrida?

21-godišnjak je postigao zadivljujući gol u Španjolskoj pobjedi od 3-1 protiv Portugala prošlog tjedna i privukao je interes od strane Atletico Madrida i Evertona.

Činilo se da Everton vodi u ovoj utrci za Sandra prošlog tjedna, no bilo bi zanimljivo vidjeti kako će se bivši dječak Barce ponašati i reagirati ako bi Real Madrid došao po njega.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!