NaslovnicaVijestiPet mogućih pojačanja Real Madrida u zimskom prijelaznom roku

Pet mogućih pojačanja Real Madrida u zimskom prijelaznom roku

Svi mediji izvješćuju da će Real Madrid biti jedan od najaktivnijih klubova u zimskom prijelaznom roku. Tkoga će Zidane kupiti kako bi poboljšao svoju ekipu?

Pet mogućih pojačanja

Golovi Dele Allija i Christian Eriksena su osigurali Spursovo prvo mjesto u Ligi prvaka prije par tjedana, a Realu je ostao samo neugodan poraz, jer su otišli kući sa tri gola u mreži i bez bodova.

Menadžer Zidane je imao vrlo jaku ekipu sa Keylor Navasom, Dani Carvajalom, Varaneom i Gareth Baleom, ali Los Blancosi se nisu baš snašli u igri većinom susreta.

[su_bonus]

No, skoro su osvojili Svjetsko klupsko prvenstvo i Ronaldo se pomalo vraća u formu nakon što je osvojio petu Zlatnu loptu i postao FIFA-in igrač godine. Postigao je nevjerojatan gol protiv Gremia iz slobodnjaka i dokazao svima da nije zaboravio  igrati nogomet.

Cristiano Ronaldo je postigao utješni pogodak protiv Spursa tog dana u Ligi prvaka, ali to nije uspjelo da prikrije njegovo i nezadovoljstvo njegovih igrača koji su doživjeli poraz protiv ekipe iz Premier lige.

Takav nastup bi mogao prisliti španjolske divove da u siječnju potroše ogromne novce – ali tko su igrači na vrhu spiska Zidanea?

[su_no1forfootball]

Što vi mislite tkoga bi Real trebao kupiti? Evo pet potencijalnih pojačanja Real Madrida u siječanjskom prijelaznom roku. Koga bi  ste vi željeli da Zinedine Zidane dovede u glavni grad Španjolske?

Football Whispers je ocijenio tko bi mogao doći na Bernabeu:

  1. Andrea Belotti (Torino)

  2. Paulo Dybala (Juventus)

  3. Maxime Lopez (Marseille)

  4. Edinson Cavani (PSG)

  5. Robert Lewandowski (Bayern Munich)


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!