NaslovnicaVijestiPeter Crouch: Rooney je i dalje najbolji engleski napadač

Peter Crouch: Rooney je i dalje najbolji engleski napadač

Wayne Rooney bi, po mišljenju bivšeg engleskog reprezentativca Petere Croucha, trebao predvoditi Englesku na predstojećem Europskom prvenstvu u Francuskoj.

rooney crouch

Napadač Manchester Uniteda je postigao samo dva premierligaška gola ove sezone, a imao je i dosta problema sa povredama.

Od njega su ove sezone dosta uspješniji Jamie Vardy, koji je na cifri od 15 postignutih golova, te Harry Kane, koji je postigao 9 golova, te će mu obojica biti konkurencija u napadu “Gordog Albiona” na Europskom prvenstvu sljedeće godine.

Međutim, Crouch vjeruje da bi Rooneyju iskustvo na velikim takmičenjima trebalo osigurati mjesto u početnoj postavi reprezentacije.

“Mislim da je on naš najbolji napadač”, rekao je igrač Stoke Cityja.

“Naravno, mi imamo nekoliko dobrih mladih igrača koji igraju istu poziciju, ali njegovo iskustvo igranja na velikim takmičenjima će biti od neprocjenjive vrijednosti. Njegovi rekordi su nevjerovatni, osvajao je Premier ligu, Ligu prvaka, on je najbolji strijelac reprezentacije svih vremena.”

“Za mene je on vrhunski igrač i sretan sam što ga imamo.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!