NaslovnicaVijestiPeter Schmeichel: Manchester United neće osvojiti ligu sve dok igra na Van...

Peter Schmeichel: Manchester United neće osvojiti ligu sve dok igra na Van Gaalov način

Legenda Manchester Uniteda Peter Schmeichel ne vjeruje da njegov bivši tim može do naslova ove sezone, sve dok igra na Louis van Gaalov način.

peter schmeichel

Pogodak Waynea Rooneya donio je pobjedu “crvenim vragovima” u velikom derbiju protiv Liverpoola u subotu na White Hart Lane, te sada zaostaju sedam bodova iza vodećeg Arsenala. Nakon te pobjede, Van Gaal je izjavio da njegov tim još uvijek može do prve titule prvaka Engleske još od 2013. godine.

Međutim, Schmeichel ne vjeruje da je Van Gaalov tim dovoljno dobar da nastavi sa dobrim rezultatima, te je priznao da je pobjeda protiv Liverpoola čista sreća, a tim će se nastaviti mučiti ukoliko bude nastavio sa filozofijom nizozemskog stručnjaka.

“Mislim da ne mogu osvojiti naslov. Jednostavno nisu dovoljno dobri. Ne vjerujem da uživaju igrajući na ovaj način koji od njih zahtijeva Van Gaal.”

“Pobjeda protiv Liverpoola je bila sreća. Mislim da je David de Gea branio iznimno dobro, bio je ključna figura u održavanju Manchester Uniteda u igri. Kada imate igračea vrhunske klase kao što je Wayne Rooney, naravno da se nešto može desiti u posljednjoj trećini utakmice. A to se i desilo.”

“Van Gaal je uporan u svojoj filozofiji igre. Često se hvali bez razloga. Uvijek preuzme zasluge za dobru igru izjavivši da su do pobjede došli na način koji je on od njih tražio.”

“Ukoliko je ovo stil igre koji Manchester United mora igrati pod njegovim vodstvom, onda mislim da se mogu oprostiti od titule. Ne mogu imati toliko sreće u svakoj utakmici.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!