NaslovnicaVijestiPetr Čech: Arsenal će osvojiti Premier ligu

Petr Čech: Arsenal će osvojiti Premier ligu

Arsenalov vratar, Petr Čech, izjavio je da će njegov tim ove sezone osvojiti Premier ligu.

čech

“Topnici” su impresivno savladali Manchester City rezultatom 2-1 na Emirates stadionu u ponedjeljak, a poraženi su samo jednom u posljednjih 11 utakmica.

Wengerov tim je uspio slaviti protiv “građana”, iako je bio oslabljen neigranjem nekoliko standardnih prvotimaca, uključujući Jacka Wilsherea, Mikela Artetu, Santija Cazorlu, Dannyja Welbecka, Tomasa Rosickyog i Francisa Coquelina.

Čech smatra da, kada se svi ovi igrači oporave, Arsenal će osvojiti titulu prvaka države u svibnju.

“Tim je veoma jak i kada bude imao sve igrače na raspolaganju, trener će moći više rizikovati. To će biti naša prednost i moći ćemo izdržati do samog kraja.”

“Ove sezone susreli smo se sa dosta problema. Ne ide sve glatko kako bismo željeli. Ne možemo izbjeći povrede, nekad ih je više, nekad manje, ali pokazali smo da, uprkos silnim povredama igrača, možemo pobijeđivati i osvajati bodove. Vjerujem da ćemo biti još jači kada se vrate pojedini igrači.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!