NaslovnicaVijestiPetr Cech objasnio zašto se Alexis Sanchez smijao na klupi protiv Bayern...

Petr Cech objasnio zašto se Alexis Sanchez smijao na klupi protiv Bayern Municha

Petr Cech objasnio zašto se Alexis Sanchez smijao na klupi protiv Bayern Municha. Budućnost Alexis Sancheza je mnogim navijačima Arsenala dala glavobolju. S manje od 18 mjeseci u njegovom ugovoru, navijači Topnika su svjesni da bi neuspjelost produljenja ugovora mogao značiti odlazak Čileanca na ljeto.

Petr Cech objasnio

Njegovo nedavno iskazivanje mrzovoljnosti nije baš pomoglo navijačima pri njihovoj glavobolji. Sanchez je napadnut od strane navijača Arsenala, kada se pri gubljenju od 5-1 od Bayerna, smijao na klupi, a prije samo nekoliko tjedana je to isto radio.

Možete ponovo vidjeti incident u videu ispod, a lako ćete razumjeti zašto je to naljutilo navijače Topnika.

[su_euro_soccer_bonus]

Prema Petru Cechu, oni su razgovarali o tome kako bi se utakmice drugačije završila da je Arsenal postigao drugi gol i inzistirao je kako je napadač bio razočaran rezultatom.

“Žalosno je, on je tužan, kao što sam ga i vidio,” rekao je Cech za The Mirror.

“I na žalost kada izgovarate rečenicu, ‘da smo zabili drugi gol sve bi moglo biti drugačije’, a zatim uradite ‘ooh’ (kao u buci) znate.”

“No, očito je da vi možete uzeti sliku i tumačiti je na način na koji želite, nažalost. Ali, mi igrači znamo točno što je rekao, kako je bio povrijeđen i razočaran kao i svi drugi. Žalosno je i razočaravajuće.”

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!