NaslovnicaVijestiPetr Cech: Pridružio sam se Arsenalu samo iz jednog razloga

Petr Cech: Pridružio sam se Arsenalu samo iz jednog razloga

Pridružio sam se Arsenalu samo iz jednog razloga, rekao je Petr. Bezbrojni rekorder u svojoj bogatoj karijeri u Chelseaju na ljeto je prešao u jednog od najljućih rivala u Londonu, Arsenal.

Pridružio sam se Arsenalu samo iz jednog razloga

33-godišnjak je osvojio četiri naslova prvaka sa Plavcima i prilično je uvjeren da njegov novi klub može da mu donese njegovu petu ove sezone.

Arsenal je trenutno na vrhu tabele Premiershipa i Cech tvrdi da su u dobroj pozicij da idu do kraja i utvrde prvo mjesto titulom koju nisu osvojili od 2004. godine.

“Da nisam vjerovao da ovaj tim može osvojiti titulu Premier lige, ne bi ni došao tu. To je bio jedan od glavnih razloga što sam došao.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Igram fudbal, ne samo da uživam u tome nego što volim izazov i konkurenciju sa najboljim igračima, ali ja želim da imam i šansu da pobijedim u utakmicama.”

“Vjerujem da ova ekipa ima kvalitet za osvajanje titule i nadam se da će nam to uspjeti do kraja sezone.”

“To je dug i težak put, ali mislim da ovaj tim to može uraditi. U vrlo smo dobroj poziciji, ima mnogo favorita, i moramo iskoristiti svaku priliku i šansu da se poboljšamo.”

“Liga je vrlo zanimljiva ove godine, jer se tabela mijenja svake sedmice. Ali, sve dok smo mi tu na prvoj poziciji i dok je držimo do kraja, možemo to uspjeti.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!