NaslovnicaVijestiPhilipp Lahm ima samo riječi hvale za Mandžukića pred uzvratnu utakmicu sa...

Philipp Lahm ima samo riječi hvale za Mandžukića pred uzvratnu utakmicu sa Juventusom

Bayern u srijedu od 20:45 na svojoj Allianz Areni dočekuje Juventus u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka. Prva utakmica odigrana na Juventus Areni završena je 2-2, tako da je Bayern u blagoj prednosti pred revanš zbog golova u gostima. Golove za Bayern u prvoj utakmici postigli su Muller i Arjen Roben u 43, odnosno u 55. minuti, dok su za Juve pogađali Dybala u 63. minutu na asistenciju Mandžukića i Sturraro u 76. minutu za nadu Juventusa u prolaz dalje. Pred revanš meč sa Juventusom pričao je Philipp Lahm, dugogodišnji bek Bavaraca.

Philipp Lahm

Mario Mandžukić je igrač na kojeg će igrači Bayerna posebno obratiti pažnju, a hrvatski reprezentativac nastupao je za minhenski tim u periodu od 2012. do 2014, kada je nakon dolaska Roberta Lewandowskog napustio Bavarce.

Ipak, u Bayernu dosta dobro poznaju Mandžukića tako da je Pep Guardiola upozorio svoje igrače.

“Guardiola nam je rekao da posebno pažnju obratimo na Mandžukića i Dybalu. Juventus će nastojati da iskoristi našu najmanju grešku, tako da mi ne smijemo pokazati slabost, moramo biti koncentrisani od početka do kraja”, rekao je Phlipp Lahm, a prenosi sport1.de

“Mandžo je uvijek bio ‘naložen’, još dok je igrao za nas. Uvijek je davao sve od sebe na terenu, a sad će biti dodatno motivisan jer se želi dokazati protiv bivšeg kluba, što je, po meni, sasvim normalno.”, završio je 32-godišnji Lahm.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

Za Lahma ne treba previše trošiti riječi, omaleni bek je u Bayernu proveo cijeli svoj život, još od omladinskih kategorija. Igrač sa najdžuim stažom u bavarskom timu, dok Mandžukić u Juventusu pruža promjenjive partije, ali jedno je sigurno – Mario Mandžukić je jedan od najborbenijih igrača na svijetu, nerijetko pomaže odbrani i uvijek daje 100%, pogotovo u utakmicama kao što je knock out faza Lige prvaka.

‘Kvota’ na pobjedu Bayerna u jednoj od najboljih svjetskih kladionica, bet365 je 1,44, dok je na Juventus čak 8.00. Na ovom linku se možete registrovati na bet365 uz super bonus od 100% na vaš prvi depozit. Pred meč svakako posjetite i naš forum gdje vas očekuju zanimljivi tipovi za sve mečeve Lige prvaka.

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!