NaslovnicaVijestiPhilipp Lahm iznio svoja očekivanje od sutrašnje utakmice

Philipp Lahm iznio svoja očekivanje od sutrašnje utakmice

Večeras su se u polufinalu Lige prvaka sastali Manchester City i Real Madrid na Etihad stadionu te remizirali 0-0, utakmica u kojoj skoro pa ništa nismo vidjeli osim jedne prilike Pepea. Iskreno se nadamo da takva neće biti i ona sutrašnja utakmica između Atletico Madrida i Bayerna na Vicente Calderoneu. Na večerašnjoj press konferenciji govorio je Philipp Lahm.

Philipp Lahm

Kapiten bavarskog tima, Philipp Lahm u večerašnjoj press konferenciji uoči sutrašnje utakmice Lige prvaka iznio je svoja očekivanja.

“Naravno da znamo što nam se dogodilo u posljednja dva polufinala, izgubili smo prve utakmice bez postignutog gola. Naš je glavni zadatak sutra da zabijemo,” rekao je Philipp Lahm, a onda se osvrnuo na atmosferu na Vicente Calderonu i incident s drugom loptom zbog koje je u posljednjoj utakmici Atletica isključen Diego Simeone.

“Spremni smo na sve, pa i na drugu loptu u terenu. Ali ne mislimo previše o tome, fokusirani smo na sebe. Igrat ćemo mi i uzvrat. Atletico je izbacio prošlogodišnjeg prvaka Barcelonu pa su šanse podjednake. Sitnice će odlučiti pobjednika toga dana. Odlučla će pasti u uzvratu,” zaključio je Philipp Lahm.

Na press konferenciji, kako je to običaj, prisustvovao je i trener Bavaraca, Pep Guardiola.

“U polufinalu nema laganog protivnika. Jako poštujemo Atletico. Ne samo zbog nastupa ove sezone, nego zbog svega što su napravili u proteklih 4, 5 godina. Uspjeli su dostići razinu Barcelone i Reala. Dat ćemo sve od sebe da uđemo u finale,” rekao je Pep Guardiola koji će na kraju ove sezone preuzeti Manchester City.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Trener Bayerna potvrdio je i povratak Jeromea Boatenga u tim.

“Jerome se vratio nakon tri i pol mjeseca. Svi su spremni za igru. Njega dugo nije bilo, ali jako je iskusan i ima veliku osobnost. Kada je fizički i psihički spreman, najbolji je branič na svijetu. Sutra ćemo odlučiti hoće li zaigrati.”

“Nisam opterećen osvajanjem Lige prvaka s Bayernom. U polufinalu smo bili i prošle godine, ne može se uvijek pobijediti. Ako ne osvojimo Ligu prvaka, moj zadatak možda neće biti u potpunosti ispunjen, ali ću svejedno biti zadovoljan.”

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!