NaslovnicaVijestiPhilippe Coutinho dao ultimatum Liverpoolu: Neće tražiti da ode sa Anfieldu pod...

Philippe Coutinho dao ultimatum Liverpoolu: Neće tražiti da ode sa Anfieldu pod jednim uslovom

Ljeto 2017. je nesumnjivo bilo stresno vrijeme da se bude navijač Liverpoola. Ne samo zbog toga što Liverpool nije osigurao pojačanja koja su željeli, nego su se morali boriti kako bi Philippe Coutinho otišao u Barcelonu.

Philippe Coutinho dao ultimatum

Brazislki maestro je u posljednjih nekoliko godina bio u električnoj formi za Redse, a Barcelona ga je učinila svojom ključnom metom nakon što je Neymar na ljeto napustio Nou Camp i otišao na Park Prinčeva.

Coutinho nije tajio da je i sam želio otići u Barcelonu, gdje je zatim poslao i zahtjev za transfer, ali Jurgen Klopp ga nije želio prodati i odbio je tri ponude za veznjaka, od kojih je najveća iznosila 100 milijuna funti.

No, sa siječanjskim prijelaznim rokom koji se otvara za tri tjedna, očekuje se da će Barcelona obnoviti svoj interes za Coutinha.

[su_watch_live_football]

Klopp je već bio prisiljen odgovoriti na pitanja o njegovoj budućnosti, navodeći u utorak nakon pobjede protiv Spartak Moskve (7-0), da njihov stav ostaje isti, Liverpool ne želi prodati svog igrača.

“Ja sam potpuno uključen u situaciju, nitko tko ima utjecaja nije došao meni i rekao Phil će otići u siječnju.”

“Dobro se nosim sa situacijom, nemam želju da ponovo imamo tu situaciju na ljeto.”

Koliko dugo Coutinho ostaje u Liveproolu nam je nepoznanica, ali Mirror je izvijestio i dobre i loše vijesti o njegovoj budućnosti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

The Mirror tvrdi da Brazilac rado ostaje u Liverpoolu do kraja sezone, no pod uvjetom da mu se dadne obećanje da će mu biti dopušteno da ode u Barcelonu sljedećeg ljeta.

Coutinho ostaje očajan, jer se njegov san da igra u Katalonskom klubu još nije ostvari i ovo će biti rizik, jer će Barcelona pronaći druga pojačanja i neće biti zainteresirani za njega.

Iako ovo može biti i dobra i loša vijest za Liverpool, barem im je dao nekoliko mjeseci da nađu zamjenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!