NaslovnicaVijestiPhilippe Coutinho konačno odgovorio na pitanje o svojoj budućnosti

Philippe Coutinho konačno odgovorio na pitanje o svojoj budućnosti

Zvijezda Liverpoola Philippe Coutinho je u sjajnoj formi ove sezone, baš kao i ostatak napadačkog dijela Liverpoola.

Coutinho komentarisao svoju budućnost

Ipak, njegova budućnost u klubu još uvijek nije poznata. On je bio dio velike ljetne transfer sage, kada se povezivao sa odlaskom u Barcelonu, kojoj je bio prva opcija da zamijeni Neymara, koji je prešao u Paris Saint-Germain u najskupljem transferu svih vremena vrijednom 222 miliona eura.

[su_bbworld]

Katalonski klub je navodno bio sperman platiti čak i do 160 miliona eura za Neymarovog sunarodnjaka, ali je klub sa Anfielda odbio sve ponude.

Međutim, velike su šanse da ga neće uspjeti zadržati u predstojećem zimskom roku, a to je indirektno potvrdio i sam trener ‘Redsa’ Jurgen Klopp izjavivši nedavno kako bi nekoliko igrača moglo otići iz kluba.

Coutinho je u posljednje dvije utakmice, protiv Brightona i Spartak Moskve, postigao četiri gola i podijelio tri asistencije, a sinoć je postigao hat-trick.

Ukupno je u 14 odigranih utakmcia ove sezone postigao devet golova i podijelio sedam asistencija, te tako ponovo privukao pažnju katalonskog kluba, koji još uvijek nije odustao od njegovog dovođenja.

Coutinho komentarisao svoju budućnost

Coutinho se konačno i sam oglasio povodom svoje budućnosti. On je u izjavi nakon sinoćnje utakmice rekao: “Ne znam kakva će biti budućnost.”

“On što će se dogoditi u januaru, znat ćemo u januaru. Ne znam da li će biti ponuda za mene. Ja sam igrač Liverpoola i uvijek dajem sve od sebe kad god igram, poštujući dres i navijače.”

[su_oglas]

“Prošlog ljeta je bilo ponuda i kao i svaki zaposlenik u bilo kojem poslu, bio sam zainteresovan za iste.”

“S obzirom da sam ostao u klubu, igram sa voljom i željom. Ovo je bila posebna noć zbog velike pobjede, kao i zbog toga što sam nosio kapitensku traku.”

Liverpoolova ofanizvna četvorka je u vrhunskoj formi, a Brazilac smatra kako je sve moguće u Ligi prvaka ove sezone.

“Sigurno je ovo moj najvažniji hat-trick u karijeri. Ujedno je i moj prvi u Ligi prvaka, postigao sam još jedan za reprezentaciju Brazila, ali ovaj je važniji. Atmosfera na Anfieldu je bila nevjerovatna, uvijek sam govorio da su navijači nevjerovatni.”

“Vidjet ćemo što možemo postići. Moramo raditi naporno. Tim je igrao vrlo dobro. Nebitno gdje igram, samo da igram. Radim ono što mi trener kaže i sretan sam što sam dio tima.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!