NaslovnicaVijestiPhilippe Coutinho objasnio kako Lionel Messi izgleda na treningu Barcelone

Philippe Coutinho objasnio kako Lionel Messi izgleda na treningu Barcelone

Philippe Coutinho objasnio kako Lionel Messi izgleda na treningu Barcelone. Sada kada se prašina slegla kada je Philippe Coutinhov transfer u Barcelonu u pitanju, obje ekipe mogu dobiti neke perspektive.

Philippe Coutinho objasnio

Za Liverpool, oni ovu transfer sagu mogu ostaviti iza sebe, a 145 milijuna funti su bogatiji.

Za Barcelonu, pa oni su stekli igrača svjetske klase kako bi nadopunili svoju neugodnu količinu napadačkih bogatstava.

Bio je to dogovor koji je bio suđen da se dogodi prije ili kasnije, a jednom kada je Coutinho imao svoje srce postavljeno za Barcelonu i prelazak na Nou Camp, bilo je najbolje da obje ekipe uspiju da to ostvare.

Legenda Barcelone Lionel Messi sigurno ne treba nikakvu pomoć, jer je Arentinac postigao 26 golova i 11 asistencija u samo 31 utakmici ove sezone, a Neymar je već jedno daleko sjećanje u Kataloniji.

[su_bonus]

Ipak, Messiju se pridružio lukavi Coutinho i bivši Liverpoolov igrač je govorio o tome kako je trenirati sa svojim idolima.

“Andres Iniesta je genij, a svatko tko igra sa njim, učinit će ga boljim”, rekao je Coutinho. “Ja uživam u svom vremenu sa njim i Leo Messijem, jer su oni moji idoli.”

“Čini se nevjerojatnim, ali svakodnevno Messi postaje bolji i kao suigrač mogu iskoristiti svoje trenutke samo s njim.”

“Naučio sam mnogo od svakoga i pokušao sam iskoristiti sve što su me naučili.”

Teško je vjerovati da se Messi na neki način može poboljšati, ali slabo će tko osporiti ove Coutinhove tvrdnje, iako i on nije baš u nekoj formi otkako je stigao na Nou Camp.

Coutinho je konačno dobio svoju dugo čekanu želju da se preseli u Barcelonu u siječnju i rekao je da je razlog njegovog odlaska iz Liverpoola prilika za osvajanje velikih naslova.

[su_no1forfootball]

“Svatko zna da sam želio doći u Barcelonu”, izjavio je za katalonski kanal 8tv. “Ljeti nije bilo moguće, ali radili smo tako da se to može obaviti zimi.”

“Stvarno želim osvojiti velike naslove, to je bio jedan od razloga zbog kojih sam i došao ovdje. Želim osvojiti sve što mogu, nemam neke posebne želje.”

Coutinho je do sada odigrao četiri nastupa za Barcelonu i nije uspio postići niti jedan gol ili asistenciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!