NaslovnicaVijestiPierre-Emerick Aubameyang rekao šta misli o prelasku u Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang rekao šta misli o prelasku u Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang rekao šta misli o prelasku u Arsenal. Napadač Borusije Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang kaže da ne želi napustiti svoj trenutni klub dok mu ne istekne ugovor – to jest za četiri godine.

Pierre-Emerick Aubameyang rekao šta misli o prelasku u Arsenal

Arsenal i Barcelona su zainteresovani za potpisivanje gabonskog internacionalca i žele da ga dovedu u svoje redove do kraja januara.

26-godišnjak je postigao 24 gola u 23 utakmice ove sezone, pomažući Dortmundu da dođe na drugo mjestu u Bundesligi.

Dortumnd je odredio cijenu od 44 miliona funti za Aubameyanga u nastojanju da spriječe zainteresovane klubove da ga dovedu.

A napdač Dortumnda tvrdi da će napustiti klub samo kada mu istekne trenutni ugovor koji ima sa njima.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“U fudbalu ništa ne traje zauvijek”, rekao je Aubameyang za njemački list Bild.

“Ali, moj ugovor traje do 2020. godine i to je činjenica. Ovdje sam sretan i još uvijek želim da ostvarim mnogo toga sa Dortmundom i želim da osvojim još mnogo titula sa njima, to je također činjenica.”

“Ja sam ovdje i ne idem nigdje – ni u Arsenal, ni u Barcelonu, a ni na mjesec – to je očigledno.”

Trener Arsenala, Arsene Wenger je navodno svoju pažnju okrenuo na Aubameyanga nakon što nije uspio da dovede Benzemu iz Real Madrida.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!