NaslovnicaVijestiPini Zahavi "NA SILU" prodaje Lewandowskog: Poznati agent ovom izjavom naslutio odlazak...

Pini Zahavi “NA SILU” prodaje Lewandowskog: Poznati agent ovom izjavom naslutio odlazak Poljaka

Pini Zahavi, koji je od nedavno zastupa Roberta Lewandowskog, javno pokušava iznuditi transfer poljskog napadača kojeg Bayern ne želi prodati. “Robert smatra da mu je potrebna promjena”, kaže Zahavi.

prodaje Lewandowskog

Sport Bild danas donosi priču koja je na noge digla javnost Njemačkoj, čak i u Bayernu, gdje su već mislili da je poglavlje s Robertom Lewandowskim zatvoreno te da će ostati u klubu. Igračima i navijačima, vodstvo kluba je već obećalo ostanak Lewandowskog u klubu, ali je sad njegov ostanak ponovo doveden u pitanje.

Pini Zahavi je utjecajan agent koji je prije nekoliko mjeseci preuzeo brigu o vođenju karijere najboljeg poljskog nogometaša, te konstantno vrši pritisak na Bayern kada je u pitanju odlazak Poljaka a tako je bilo i u posljednjoj izjavi za Sport Bild. “Uprava Bayerna zna, a i Robert smatra da mu je potrebna promjena i novi izazov u njegovoj karijeri”, rekao je Zahavi.

>> OVO SE NIKADA DO SADA NIJE DESILO: Sin predsjednika Liberije napravio veliki podvig

Zahavi je naravno ciljao na odlazak koji visi u zraku  dugo vremena, potencijalni kupac će biti Real Madrid, ali mediji ne otpisuju ni engleske klubove i naravno PSG.

[su_bet365_100_bonus]

„Svi u vodstvu Bayerna iza sebe imaju veliku karijeru, tako da moraju razumjeti Robertovu želju za odlaskom” rekao je Zahavi, koji je navodno u dilemi između Chelseaja, PSG-a i Manchester Uniteda. Upravo bi Chelsea i PSG Bavarcima mogli ponuditi zanimljivu opciju.Uz kompenzaciju zanapadača, PSG bi mogao ponuditi i Edinsona Cavanija, a Chelsea ima Alvaru Moratu. Manchester United mogao bi ponuditi naknadu od oko 100 milijuna eura u kešu.

Da napomenemo, Bayern je 2014. dobio Lewandowskog besplatno, jer je Poljaku istekao ugovor sa ekipom iz Dortmunda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!