NaslovnicaVijestiPrije četiri godine došao u Real za 30 milijuna eura. Još uvijek...

Prije četiri godine došao u Real za 30 milijuna eura. Još uvijek nije debitirao

U siječnju 2020. godine, brazilski nogometaš Reinier Jesus Carvalho (21) prešao je iz Flamenga u Real Madrid za iznos od 30 milijuna eura. Tijekom ceremonije predstavljanja, mladi napadač je bio preplavljen srećom te se očekivalo da će u narednim godinama postati jedan od najizuzetnijih nogometaša svijeta. Nažalost, put prema uspjehu nije bio bez prepreka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Reinier nikada nije imao priliku zaigrati za prvu momčad Real Madrida, izuzev nekoliko nastupa za rezervni tim Castillu. Real je pokušao oblikovati njegovu karijeru kroz različite posudbe. Prvo je proveo dvije godine na posudbi u Borussiji Dortmund, zatim je jednu sezonu igrao za Gironu, da bi od prošlog ljeta bio posuđen talijanskom Frosinoneu.

Unutar tog perioda, Reinier nastoji revitalizirati svoju karijeru, iako trenutno nije dobio značajnu minutažu. Za sada je odigrao osam utakmica, postigao dva gola te ostvario dvije asistencije u ukupnoj minutaži od 569 minuta.

Nekadašnja vrijednost mu je bila 30 milijuna eura, dok trenutno iznosi četiri milijuna. Njegov ugovor s Real Madridom ističe na ljeto 2026., a prošlog ljeta nije bilo značajnog interesa za njega. Reinier je dosad upisao pet nastupa za brazilsku reprezentaciju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!