NaslovnicaVijestiPique otkrio jednu zanimljivost u vezi transfera Neymara

Pique otkrio jednu zanimljivost u vezi transfera Neymara

Pique otkrio jednu zanimljivost u vezi transfera Neymara! Odbrambeni igrač Barcelone, Gerard Pique otkrio je jednu zanimljivost u vezi transfera Neymara u PSG. On je otkrio da su igrači Barcelone na vjenčanju Messija dobili informaciju od samog Neymara da će napustiti Barcelonu i karijeru nastaviti u PSG-u.

Pique otkrio jednu zanimljivost u vezi transfera Neymara

Defanzivac je otkrio da je Brazilac rekao da će napustiti Barselonu na vjenčanju Lionela Messija, ali su se igrači trudili da promjene njegovu odluku, ali na kraju nisu uspjeli u toj namjeri. Gerard Pique tvrdi da je znao da će Neymar preći u Pariz Saint-Germain još onda kada je na socijalnim mrežama objavio sliku sa Neymarom ispod koje je napuisao da Neymar ostaje.

>> Barcelona dovodi novo pojačanje za 40 miliona eura, čeka se samo službena potvrda

Španski reprezentativa cje ranije tvrdio da je to bila samo njegova pretpostavka da Neymar neće napustiti Barcu, ali je Pique sada promenio svoju verziju događaja. “Ne osjećam se kao da sam prevaren”, kazao je Pique na konferenciji za medije pred utakmicu Superkupa Španije protiv Real Madrida.

“Sad kad se sve završilo, mogu da objasnim kako se sve odvijalo. Na vjenčanju [Lionela] Messija, Neymar već je imao  ideju na da će otići. Dan kada sam objavio tweet  “se queda” već sam znao da odlazi 100 posto, ali to je bila moja zadnja slika sa Neymarom, pa sam imao pravo da se i našalim sa njim.”

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!