NaslovnicaVijestiPique ponovo bocnuo: Točno zna kako naljutiti navijače Real Madrida

Pique ponovo bocnuo: Točno zna kako naljutiti navijače Real Madrida

Pique ponovo bocnuo navijače Real Madrida i njihovog najboljeg igrača. Gerard Pique točno zna kako naljutiti Real Madridove navijače i često se bori da se odupre tom iskušenju.

Pique ponovo

Stoper svjetske klase je svjestan da lukavo ljuti Los Blancose, ili jednog od njih putem novina, bezobraznim tweetom, ovo će napraviti velike naslove u Španjolskoj.

No, on također zna da je svaki komentar, svaki tweet dodatni plus kod navijača Barcelona – od kojih neki već žele da osvajač Svjetskog prvenstva postane predsjednik kluba u budućnosti.

[su_euro_soccer_bonus]

Pique je na toj temi opet nakon što je Barcelona pobijedila Sevillu sa 2-1 u nedelju navečer.

Lionel Messi je proizveo krasan individualni nastup – nedvojbeno jedan od najboljih nastupa u njegovoj blistavoj karijeri, bilo je to vrlo dobro – i to je dovelo Piquea na tweet i kontraverzno mišljenje o Zlatnoj lopti.

Messi je osvojio prestižnu nagradu pet puta od 2009. godine.

U 2013. i 2014. bio je poražen od strane Real Madridovog Cristiana Ronalda, ali je završio na drugoj poziciji.

Ronaldo, međutim, očekuje da će osvojiti Zlatnu loptu po četvrti put u svojoj karijeri u narednim tjednima nakon pobjede u finalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida i osvajanja EP u Francuskoj sa Portugalom.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, Pique smatra da kada bi se Zlatna lopta isključivo temeljila na talentu i nastupima, Ronaldo ponovo ne bi osvojio priznanje nakon što je to prvi put osigurao dok je igrao za Manchester United u 2008. godini.

“Ako Zlatna lopta ide najboljem igraču na svijetu”, rekao je Pique na Twitteru i nastavio: “Leo bi pobijedio svake godine od 2009. On je zaista na drugoj razini.”

Piqeov tweet je proslijedilo preko 51.000 njegovih pratitelja, a dobila isti broj lajkova.

Tu su i tisuće komentara od strane navijača Barcelone i bijesnih navijača Real Madrida.

Mislim da će Cristiano Ronaldo na ovaj tweet odgovoriti tek nakon dodjele Zlatne lopte.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!