NaslovnicaVijestiPIQUE POSLAO PORUKU ZA ZVIJEZDU BARCELONE: Ako želiš ostati na Nou Campu,...

PIQUE POSLAO PORUKU ZA ZVIJEZDU BARCELONE: Ako želiš ostati na Nou Campu, moraš promijeniti svoj stav!

Pique poslao poruku za zvijezdu Barcelone. Ako želiš ostati na Nou Campu, moraš promijeniti svoj stav! Gerard Pique je uputio snažnu poruku jednoj od najvećih zvijezda u Barceloni, nakon što su nedavna izvješća povezala ovog igrača sa transferom u Liverpool.

Pique poslao poruku

Zvijezda o kojoj govorimo je Barcelonin krilni igrač Ousmane Dembele, koji je zauzeo sve naslovnice iz pogrešnih razloga u posljednjih nekoliko mjeseci.

Daily Mirror je ranije ovog tjedna izjavio kako je Francuz izazvao ‘nemire’ među osobljem Barcelone nakon što je u četvrtak preskočio trening.

Pogledajte što je Pique imao reći, kako ga je citirao Samuel Marsden.

Čini se kako Pique pokušava ponoviti Dembeleu da se njegov stav mora poboljšati ako želi ostati u Barceloni.

Sa pitanjima vezanim za Dembelino ponašanju postali su priča u medijima posljednjih tjedana.

Prema riječima Mundo Deportiva, Liveproolov menadžer Jurgen Klopp bi želio potpisati 21-godišnjaka, ako će mu Barcelona pokazati izlazna vrata na Nou Campu.

Iako Redsi imaju mnogo kvalitetnih igrača i opcija u napadu, nekoliko vrhunskih klubova bi moglo odbiti šansu da potpišu talenta kao što je Demebele što bi ga učinilo dostupnim.

Francuz se možda borio i mučio u Barceloni, ali u prethodnom klubu Borussiji Dortmund je pokazao svoj talenat, uvjeravajući svoje sadašnje poslodavce da ga plate masovne novce prije nešto više od godinu dana.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!