NaslovnicaVijestiAndrea Pirlo: Došao je trenutak za kraj!

Andrea Pirlo: Došao je trenutak za kraj!

Legendarni italijanski nogometaš Andrea Pirlo najavio je kraj karijere, te otkrio kada planira da “okači kopačke o klin”.

Legendarni talijanski igrač Andrea Pirlo najavio je da će u prosincu, kada mu istekne ugovor s New York City-om, završiti nogometnu karijeru.

[su_no1forfootball]

“Jednostavno, dolazi trenutak kada vaše tijelo šalje signal da je vrijeme za kraj”, rekao je 38-godišnji Pirlo za Gazzetta dello Sport.

“Gotovo je, ne mogu više, ne mogu do 50. da igram. Jednostavno, tijelo ne sluša, česte su povrede, imate problem, zbog toga ne mogu da igram kako sam navikao. Bio sam i kod Juventusovog doktora ljetos kada su bili na turneji, potvrdili su mi, ne mogu više da igram”.

“Vrijeme je za mlađe, i sada više sjedim na klupi nego što igram. U Italiju se vraćam u decembru, radit ću nešto drugo. Nisam razmišljao još. Da budem pomoćnik Conteu? Rano je reći, moram da razmislim. Čitava moja generacija je krenula trenerskim putem” rekao je Pirlo.

Tijekom karijere igrao je za Bresciu, Inter, Regginu, Milan i Juventus. U srpnju 2015. prešao je u New York City u MLS ligi.

Transfer glasine: Arsenal uzvraća udarac Unitedu i pravi šokantan transfer, Milan pronašao napadača u Premier ligi, United želi reprezentativca Hrvatske

Claude Makelele: On može postati poput Didiera Drogbe i Samuela Eto’oa

NEVJEROVATNO: Evo šta je Neymar zatražio od UEFA-e nakon što mu je Barca odbila isplatiti 26 miliona eura

Osvojio je ukupno 16 klupskih trofeja, od kojih su šest bili naslovi prvaka, dva s Milanom i četiri s Juventusom, a dvaput je osvojio Ligu prvaka s rossonerima.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Za Azzurre je upisao 116 nastupa i postigao 13 golova, te je bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje Svjetskog prvenstva 2006. godine u Njemačkoj.

Ima U21 naslov europskih prvaka, kao i olimpijsku broncu iz Atene 2004. godine.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!