NaslovnicaVijestiPirlo: Ozil je najkreativniji igrač u Europi

Pirlo: Ozil je najkreativniji igrač u Europi

Ozil je najkreativniji igrač u Europi, riječi su velikog Pirla. Veznjak New York Cityja je pohvalio Arsenalovu zvijezdu za broj šansi koje stvara za svoje saigrače i kaže da je njegova vizija jedinstvena. Andrea Pirlo je označio veznjaka Arsenala, Mesuta Ozila kao najkreativnijeg igrača u Europi.

Ozil je najkreativniji igrač u Europi

Ozil je napravio 16 asistencija u svim natjecanjima ove sezone, a samo jedan je igrač iznad njega sa 17 asistencija, niko drugi nego Henrik Mkhitaryan.

Pirlo, koji se pridružio New York Cityju nakon odlaska iz Juventusa na ljeto, je veliki poštovalac njemačkog internacionalca i nedavno ga je imenovao u najboljih XI u Premiershipu.

Veznjak je za Shortlist magazin rekao: “Ozil je najkreativniji igrač u Europi u ovom trenutku. On stvara nevjerovatan broj šansi za napadače koji igraju ispred njega..”

“On ima pregled igre kao niko drugi u Europi.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

U nedelju je Ozil također pokazao svoje sposobnosti ispred gola, gdje je postigao prvi gol u pobjedi protiv Bournemoutha od 2-1.

Taj rezultat je doveo do kraja lošu seriju rezultata, gdje Topnici nisu uspjeli postići gol u tri od prethodne četiri Premierligaške utakmice.

Mesut Özil (Gelsenkirchen, 15. oktobra 1988.) njemački je nogometaš turskog podrijetla. Igra na poziciji prednjeg veznog igrača. Trenutačno igra za engleski nogometni klub Arsenal i njemačku nogometnu reprezentaciju.

Karijeru je Özil započeo u Schalkeu da bi 2008. za 5 milijuna eura prešao u Werder iz Bremena. Nakon sjajnog nastupa na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2010. prodan je Real Madridu za 18 milijuna eura. 2. septembra 2013. Mesut odlazi iz Reala u Arsenal za 50 milijuna eura.

Za Njemačku je debitirao 2009. godine. S Elfom je 2014. godine postao svjetski prvak osvojivši Svjetsko prvenstvo koje se održavalo u Brazilu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!