NaslovnicaVijestiPirlo samouvjeren: Nitko danas ne igra kao ja

Pirlo samouvjeren: Nitko danas ne igra kao ja

“Nitko kao ja”

Talijanskom nogometu potreban je novi Andrea Pirlo, netko tko može zamijeniti legendarnog nogometaša. Ali, izgleda da ih nema. Mnogi Verattija smatraju kao Pirlovim nasljednikom, ali Pirlo smatra da Verrati nije kao on, te da mu ne može biti nasljednik.

kao ja

“Stvarno mi se dopada Verratti, ali ne igra kao ja. Ima mnogo jako dobrih igrača, ali ne igraju kao ja. Sviđa mi se Interov Gagliardini, ali ima drugačiju ulogu. Danas su režiseri igre kao što sam bio ja rijetki, i to je šteta.”, rekao je Andrea Pirlo za Corriere dello Sport.

No, ima talenata u Italiji…

“Osim Verrattija, dopadaju mi se Berardi, Gagliardini, Donnarumma, Rugani, Di Francesco, Criscito, Bernardeschi, Belotti…”

Talent je bio i Balotelli, ali se zagubio…

“Previše mu se davalo važnosti dok je bio premlad. Samo su se iščekivali njegovi potezi, a on nikad nije pokazao sve što može. Na njemu je bio prevelik pritisak očekivanja.”

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Objasnio je Pirlo i kako je postao takav majstor slobodnih udaraca:

“Počeo sam kod kuće sa spužvastom loptom. Povukao sam kauč i gađao kut prozora. Potom sam vidio Juninha kako puca za Lyon, nekako čudno. Pa sam si rekao ‘zašto to ne pokušaš?’ Onda sam počeo polako vježbati isto i u Milanellu.”

Pirlo je osvojio sve osim Lige prvaka s Juventusom.

“Za tim najviše žalim, ostale sam snove ostvario. Ali Juventus može osvojiti ove sezone.”

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!