NaslovnicaVijestiPirlo se vraća u Juventus kao ambasador kluba

Pirlo se vraća u Juventus kao ambasador kluba

Talijanski nogometaš Andrea Pirlo vratiće se u Juventus i biće ambasador tog kluba nakon što mu istekne ugovor s New York Cityjem, prenijeli su danas italijanski mediji.

ambasador

Kako navodi Tuttosport, koji je priču o povratku Pirla objavio na naslovnici, legendarni nogometaš nije prekidao kontakt sa “Starom damom”.

U Juventusu vjeruju da je Pirlo poseban brend, kako u Italiji tako i u inozemstvu, piše Tuttosport.

Još nije poznato kada će Pirlo preuzeti novu funkciju, ali se pretpostavlja da će se to dogoditi kada okonča svoju karijeru u američkoj MLS ligi.

Pirlo u svibnju puni 38 godina, a ugovor s New York Cityjem ima do prosinca 2017. godine.

Pirlo je karijeru počeo u Brescii, odakle je 1998. prešao u Inter u kom je proveo tri sezone, ali je pozajmljivan Reggini i matičnom klubu. U Milan je otišao 2001. i tu je bio 10 sezona, prije nego što je pojačao Juventus. Od 2015. je u New York Cityju.

Andrea Pirlo je šest puta bio prvak Italije, dva trofeja osvojio je s Milanom, a četiri sa Juventusom. Sa Milanom je dva puta bio prvak Europe, a osvajao je i Uefa Super kup, Svjetsko prvenstvo za klubove. On je s reprezentacijom Italije, za koju je nastupio 116 puta, bio prvak svijeta 2006. godine.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!