NaslovnicaVijestiIgrač Aston Ville izbačen iz tima zbog druženja sa prostitutkama

Igrač Aston Ville izbačen iz tima zbog druženja sa prostitutkama

Igrač Aston Ville izbačen iz tima zbog druženja sa prostitutkama. Talentovani 20-godišnji krilni napadač je odstranjen iz kluba i morat će trenirati sa omladincima.

Igrač Aston Ville izbačen iz tima

Radi se o Jacku Grealishu, mladom Ircu koji nastupa za Aston Villu i koji je nakon poraza od Evertona sa 4:0 otišao u noćni klub i družio se sa prostitutkama. To je saznao trener Remi Garde koji ga je odstranio iz prvog tima.

„Neće biti u timu za utakmicu s Watfordom. U ovom trenutku, ne računam na njega, Jack će trenirati sa omladincima i to je sve što imam da kažem. Njegovo ponašanje nije profesionalno, to nije ono što očekujem od svojih fudbalera“, istakao je francuski stručnjak.

„Nije moj posao da utvrđujem ko je zvijezda. Ja sam trener, gledam igrače kao cjelinu, a važan mi je kvalitet, bez obzira na godine. Grealish ima veliki talent, ali mora da se popravi, da više trenira. Ne zato što mu je 20 godina, već zato što u fudbalu stalno morate da radite. Nije lako kada mladi fudbaler zarađuje velike pare, ali moraće da nauči da živi s tim pritiskom“, zaključio je Garde.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Grealish je rođen u Solihull-u. Veliki je fan Aston Ville, pridružio se klubu sa šest godina. Kada je napunio 16, bio je kao neiskorištena zamjena u izgubljenoj utakmici protiv Chelseaja, rezultatom od 4-2, marta 2012. godine. Grealish je bio dio tima U19 koji je osvojio NextGen Series, postižući posljednji gol protiv Sportinga u polufinalu, gdje je mladi tim Aston Ville pobijedio sa 3-1.

Prvi gol za prvi tim Aston Ville je postigao 13. septembra 2015. godine. Preciznim šutom postiže gol u gostima protiv Leicester City-a, ali uprkos tome njegov tim gubi rezultatom od 3-2.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!