NaslovnicaVijestiPjanić: Juve ima želju za pobjedom, slijedi ključni period

Pjanić: Juve ima želju za pobjedom, slijedi ključni period

Ekipa Juventusa ove sezone igra impresivno, nižu pobjede u talijanskom prvenstvu, kupu i Ligi prvaka. Nogometaš talijanske ekipe, bh. internacionalac Miralem Pjanić rekao je da ključni period tek dolazi te da će se tu morati pokazati ukoliko žele ovojiti trostruku krunu.

ključni period

“Važne su pobjede. Moramo nastaviti pobjeđivati, ne dopuštati si previše entuzijazma nakon pobjede jer svi znamo da je sezona duga i da se ciljevi postižu tijekom ožujka, travnja i svibnja,” rekao je Miralem Pjanić Sky Sportu.

“Igra se puno važnih utakmica i računica je jednostavna – ili si unutra ili si vani. Sada slijedi važan period.”

“Volja koju ima ova momčad i želja za pobjedom pod svaku cijenu je ono što svakog igrača unaprjeđuje u svakom smislu. Mi smo igrači koji želimo osvojiti sve što je moguće.”

“Ovo je momčad koja iskreno vjeruje u sve ciljeve koji su postavljeni. Iz tjedna u tjedan radimo kako bismo bili bolji. Sva natjecanja su teška i komplicirana jer i u Europi i u Italiji postoje jake momčadi koje nas žele pobijediti. Ali snaga koju ima ova momčad, ovaj klub je impresivna. Ono što najviše volim u ovom klubu je želja za pokoravanjem svega,” rekao je Pjanić pa se osvrnuo na sporni prekršaj u utakmici s Napolijem.

Juventus se trenutno nalazi na prvom mjestu u talijanskom prvenstvu sa 66 bodova, što je sedam bodova više od drugoplasirane Rome. Juve će sljedeću utakmicu u prvenstvu igrati protiv Udinesea za dva dana u gostima.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!