NaslovnicaVijestiPjanić: Lyon je važan dio moje karijere, bit će to posebna utakmica

Pjanić: Lyon je važan dio moje karijere, bit će to posebna utakmica

Juventus će u trećem kolu Lige prvaka igrati protiv Lyona koji je ujedno i bivši klub Miralema Pjanića koji sada nosi dres Juventusa, a prije torinskog kluba nosio je dres Rome. Pjanić je upravo u Lyonu stekao svoje ‘nogometno ime’.

miralempjanicsslaziovjuventusfcseriejlukk1fi0igl

“Neće to biti jednostavna utakmica. Lyon prolazi kroz teško razdoblje, ali poznajem okruženje i znam da može izaći iz toga. Proveo sam tamo važan dio svoje karijere. Sretan sam što se vraćam u ovaj grad i što ću vidjeti svoje stare prijatelje”, rekao je Pjanić pa nastavio:

“Fekir i Lacazette svima mogu napraviti probleme, ali pokušat ćemo ih neutralizirati. Mi želimo biti opasniji i želimo zadržati vodstvo u grupi. Baš zato su nam jako važne dvije utakmice protiv Lyona.”

Upitan je Pjanić i da komentira greške Gianluigija Buffona.

“U svačijoj karijeri postoje bolji i lošiji trenuci. Buffon je i dalje najbolji na svijetu”, kratko je poručio Pjanić uz koga je na pressici bio i trener Juventusa Massimiliano Allegri koji nije pretjerano zabrinut što će mu nedostajati nekoliko ozlijeđenih igrača:

“Nisam zabrinut. Takve stvari su uobičajene jer su sezone dugačke. Žao mi je što Mandžukić neće moći igrati, ali nije ništa ozbiljno, kao i u slučaju Chiellinija. Neće nam biti lagano protiv Lyona. Lacazette i Fekir su tehnički odlični igrači, a uz to su i jako brzi. Morat ćemo ih dobro paziti”, rekao je trener ‘stare dame’.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!