NaslovnicaVijestiPjanić na meti španjolskog velikana, Juve želi 80 milijuna!

Pjanić na meti španjolskog velikana, Juve želi 80 milijuna!

Vezni igrač torinskog Juventusa Miralem Pjanić na meti je španjolskog velikana, pišu tamošnji mediji, ali italijanski klub ne želi da ga se odrekne za manje od 80 milijuna eura.

Prema pisanju španjolskih medija Barcelona želi veznjaka Juventusa i reprezentacije BiH Miralema Pjanića, no Talijani ga ne žele pustiti za manje od 80 milijuna eura.

Kako prenosi Mundo Deportivo Barca vidi Pjanića kao nasljednika Andreasa Inieste, a navodi se kako je bio njihova ‘meta’ još u vrijeme kad je branio boje Lyona, a zatim i Rome.

[su_bet365_app]

Za Pjanićeve usluge zainteresirani su i Real Madrid i Manchester City. Navodno je engleski prvak već ponudio 50 milijuna eura, no u Torinu su glatko odbili ponudu.

Bh. reprezentativac iza sebe ima odličnu sezonu, a sa svojim Juventusom osvojio je naslov prvaka Italije i Kup Italije. Španjolskim rivalima bi posao mogao pokvariti klub iz Premiershipa.

Naime, prema pisanju Tuttosporta, Manchester City je spreman da poveća ponudu na 60 milijuna eura kako bi doveo Miralema Pjanića u svoje redove, no teško je očekivati da će takva ponuda biti prihvaćena.

Miralem Pjanić ima ugovor sa Juventusom do 2021. godine, ali će klubovi uraditi sve kako bi ga doveli u svoje redove. Kako prijelazni rok službeno nije počeo, a trajaće sve do kraja kolovoza, očekuje nas još dosta preokreta.

Da li će Pjanić od naredne sezone nositi dres jednog od dva španska giganta ili će otići na Otok, ostaje da se vidi. Pjanić je stigao u Juventus iz Rome u lipnju 2016. za 32 milijuna eura, a do sada je za Juve upisao 91 nastup i postigao 15 golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!