NaslovnicaVijestiPjanić: Slažem se da trebam češće izvoditi slobodnjake

Pjanić: Slažem se da trebam češće izvoditi slobodnjake

Juventus je na ‘balkanski’ pogon pobijedio Chievo sa 2-1 – pogotke su postigli Mario Mandžukić i Miralem Pjanić iz slobodnjaka.

miralempjanicacchievoveronavjuventuspik4im0rsfxx

“Mogli smo postići puno više golova. Utakmice traju po 95 minuta i moramo imati dovoljno snage da protivnike napadamo od prve do zadnje minute.”

” Higuain je danas igrao jako dobro, trebao nam je netko tko igra između linija, a u izostanku Dybale je igrao jako dobro. Tražio sam od njega i Mandžukića da se žrtvuju i to su i napravili jako dobro. Tehnički smo odigrali jako dobro, zadovoljan sam,” rekao je nakon utakmice Massimiliano Allegri koji je ustvrdio i kako bi Miralem Pjanić trebao češće pucati slobodnjake.

“Allegri je rekao da bih ja trebao biti zadužen za slobodnjake ? Slažem se. Iako sam sretan zbog tri boda, želim napraviti više. Igram u novom sustavu, drugačiji nogomet s manje driblinga. Ali prilagođavam se, upoznajemo se sve bolje i naš maleni mehanizam se polako slaže,” rekao je Miralem Pjanić za Sky i dodao:

“Očekivanja su strašno velika, ali nisam previše zabrinut . Znamo da možemo puno bolje, ali broje se tri pogotka. Utakmicu smo završili u formaciji 4-3-3, ali to uopće nije bitno. Bitna je filozofija.”

Juventus je i dalje na prvom mjestu Serie A sa 30 bodova, 10 pobjeda u 12 utakmica. Sljedeću utakmicu igrat će protiv Pescare koja se nalazi u nezavidnoj poziciji, na 18. mjestu sa 7 bodova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!