NaslovnicaVijestiPlatini priznao: Finale SP 1998. bilo je namješteno!

Platini priznao: Finale SP 1998. bilo je namješteno!

Legendarni francuski nogometaš Michel Platini priznao je kako je finale SP 1998. zapravo bilo – namješteno, te objasnio zbog čega je to napravljeno.

Michel Platini, proslavljeni francuski nogometaš, rekao je da su ”malo varali” na ždrijebu za Svjetsko prvenstvo u Francuskoj 1998. godine.

Platini, koji je bio suradnik u organiziranju Mundijala u njegovoj zemlji, kaže da je ždrijeb bio namješten da se Francuska i Brazil nađu u finalu SP-a.

[su_fa_cup_final]

Naravno, to je podrazumijevalo da će ”Tricolori” i ”Selecao” uspješno proći skupinu, kao i sve utakmice knock-out faze, što se na kraju ostvarilo, ispunivši plan organizatora.

”Nismo bez veze šest godina naporno radili na Svjetskom prvenstvu, da kasnije ne bismo mogli malo varati. Mislite da drugi organizatori nisu to radili? Finale između Francuske i Brazila je bio san svakoga”, rekao je Platini za ”France Bleu Sport”.

[su_vegas]

Na kraju su se zaista sastali Francuska i Brazil, a slavila je domaća reprezentacija sa 3:0. Pogotke su postigli Zidane dva puta i na kraju Emanuel Petit. Platini je kasnije postao predsjednik UEFA-e na čijem je čelu bio od 2007. do 2015. godine.

Iste godine Etički komitet FIFA-e suspendirao je Platinija i bivšeg predsjednika FIFA-e Seppa Blattera na po osam godina iz svih aktivnosti zbog malverzacija novcem FIFA-e.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!