NaslovnicaVijestiPlejmejker se pridružuje Jose Mourinhu: "Manchester United ima veliku ponudu za mene,...

Plejmejker se pridružuje Jose Mourinhu: “Manchester United ima veliku ponudu za mene, vjerojatno ću preći tamo”

Glasine o Mesut Ozilovom prelasku u Fenerbahce nikada neće izumrijeti u Turskoj, pogotovo s obzirom na njegovu situaciju u Arsenalu.

Plejmejker se pridružuje

Njemački internacionalac kojem će na ljeti isteći ugovor, posljednjih nekoliko tjedana je povezan sa prelaskom u Barcelonu i Manchester United.

Mediji u Turskoj izvješćuju da je Fenerbahce također zainteresiran i da prati njegovu situaciju, ali Ozil je odbio priliku da se pridruži turskim divovima.

[su_watch_live_football]

Izvješća tvrde da su dužnosnici Fenerbahcea pitali zvijezdu Arsenala, da li bi se pridružio klubu sljedeće sezone, ali Ozil ih je obavijestio kako je preseljenje u Manchester United mnogo izglednije: “Hvala na ponudi, ali stvarno želim ostati u Premier ligi. Manchester United ima veliku ponudu za mene, vjerojatno ću preći tamo.”

Ovako su ga turski mediji citirali, a ono što je rekao je navodno rekao privatnom porukom.

Turski medij Sabah govori kako je Fenerbahce razočaran Ozilovim odgovorom, ali shvaćaju njegovu želju da ostane u Engleskoj i priliku da igra za Manchester United.

[su_bonus]

Ozil je bio ključni igrač pod vodstvom Jose Mourinha u Real Madridu, a priliku da igra sa bivšim menadžerom bi moglo biti veliko iskušenje za zvijezdu Arsenala.

S Henrikhom Mkhitaryanom koji se bori da zadovolji očekivanja posljednjih tjedana, Ozil bi mogao biti opcija za Mourinha sljedećeg ljeta.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!