NaslovnicaVijestiPo Mourinhovoj naredbi: United poslao skaute da nadgledaju 'čudo od djeteta'

Po Mourinhovoj naredbi: United poslao skaute da nadgledaju ‘čudo od djeteta’

Po Mourinhovoj naredbi United je poslao skaute da nadgledaju Benficino ‘čudo od djeteta’. Manchester United je navodno posmatrao Renata Sanchesa prošlog petka kako izvještaji navode po nalogu novog šefa Jose Mourinha.

Po Mourinhovoj naredbi

United i Juventus su poslali skaute na stadion Benfice da gledaju sukob protiv Porta i visoko cijenjnog veznjaka prošle sedmnice.

Prema pisanju španskog lista AS Diario prestavnici Premier lige su postupali prema naredbi Jose Mourinha.

U izvještaju se tvrdi da je United zainteresovan i da će poslati ponudu od 30 miliona funti plus 15 miliona za bonuse, da bi iz konkurencije izbacio i Real Madrid.

AS tvrdi da je prošle sedmice klub iz La Lige krenuo po Sanchesa i da će im on biti prioritet na ljeto, a Benfica je navodno spremna da sluša ponude u regiji od 46 miliona funti.

[su_netbet_psgchelsea]

Međutim, Madrid će se suočiti sa konkurencijom iz Uniteda i Juventusa, koji su prikladno impresionirani učinkom Sanchesa protiv Porta.

18-godišnjak je asistirao za Kostas Mitrogloua koji je postigao gol i obezbjedio pobjedu protiv Porta od 2-1.

Vjeruje se da Juve vidi Sanchesa kao potencijalnu zamjenu za Paula Pogbu koji je povezan s velikim klubovima.

Sanches je napravio 17 nastupa u svim natjecanjima ove sezone, a postigao je dva gola i svoj debi u Ligi prvaka protiv Astane.

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!