NaslovnicaVijestiPOČETNI SASTAVI: Hiddink iznenadio, Blanc nije puno mijenjao

POČETNI SASTAVI: Hiddink iznenadio, Blanc nije puno mijenjao

Za nešto manje od 45 minuta počinje osmine finala Lige prvaka. Sastaju se PSG i Chelsea, Benfica – Zenit.

Hiddink iznenadio

Od prve minute za ekipu Chelseaja će krenuti: Courtois; Azpilicueta, Cahill, Ivanovic (c), Baba Rahman; Fabregas, Mikel; Pedro, Willian, Hazard; Diego Costa

Od prve minute za ekipu PSG-a će krenuti: Trapp, Marquinhos, Thiago Silva (c), David Luiz, Maxwell, Verratti, Thiago Motta, Matuidi, Moura, Ibrahimovic, Di Maria

Prije nekoliko sati Carlo Ancelotti je izjavio kako će se Chelsea braniti u ovoj utakmici, dok je Guus Hiddink rekao kako PSG nije veliki klub, ali da je veliki test za njegovu momčad.

“Slažem se da su šanse 50:50. PSG gradi veliku momčad, oni su dominantni u francuskom prvenstvu. Da bi postali veliki klub, moraju osvojiti Ligu prvaka, a njima je to naravno u cilju”, kazao je trener Chelseaja Guus Hiddink na konferenciji za medije, pa nastavio:

“Što se tiče moje momčadi, dosta smo napredovali od decembra, ali bit će veliki test plasirati se u sljedeću rundu, jer je PSG težak protivnik. Rastemo, svi znaju kakva je trenunt asituacija u Chelseaju. Popravljamo se, korak po korak, mi imamo kvalitetne igrače.”

“Chelsea će igrati više u obrani i pokušati iskoristi kontra napade. PSG će igrati baš suprotno. Oni igraju kod kuće i žele izvući dobar rezultat kako bi bili opušteniji pred uzvrat na Stamford Bridgeu. Možda PSG ima veće šanse, ali igrati protiv Hiddinkovog tima je vrlo teško”, kazao je Ancelotti, te otkrio na koji način je motivisao momčad prije utakmice:

“Jedina stvar koju možete učiniti je dobro se pripremiti. Znači da iskoristite vrijeme prije utakmice za pripremu igrača, pokazivanje nekih videa i građenje strategije za utakmicu. To pomaže igračima da izbjegnu pritisak, koji je uvijek prisutan u ovakvim utakmica.”

Od prve minute za ekipu Benfice će krenuti: Júlio César, Lindelöf, Eliseu, Jardel, André Almeida, Samaris, Gaitán, Renato Sanches, Mitroglou, Jonas, Pizzi.

Od prve minute za ekipu Zenita će krenuti: Lodygin, Anyukov, Criscito, Lombaerts, Garay, Danny, Shatov, Javi García, Witsel, Hulk, Dzyuba.

[su_netbet_psgchelsea]

[excerptlist num=4 cat=’Analize]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!