NaslovnicaVijestiPochettino: Bit ćemo među najboljima na svijetu

Pochettino: Bit ćemo među najboljima na svijetu

Trener nogometaša Tottenhama Mauricio Pochettino smatra da je pitanje vremena kada će njegov tim početi osvajati trofeje i biti među najboljima na svijetu. Ekipa iz Londona i ove sezone igra odlično, trenutno je druga na tablici Premier lige, ali s devet bodova zaostatka za liderom Chelseajem.

među najboljima

“Nekoliko pehara bi bio odličan početak. Potrebno je vrijeme da se napravi jak sastav i pobjednički mentalitet, a uskoro se završava novi stadion. Gledajući sada, spremni smo za velike domete i status jednog od najboljih na svijetu”, rekao je Pochettino za britanske medije.

Pochettino je 2014. godine sjeo na klupu Tottenhama i od tada je počeo rezultatski uspon, konstantno su u vrhu i vratio je klub u Ligu prvaka.

Ujedno, promovirao je mlade nogometaše, poput Harryja Kanea, Dele Alija i Erica Diera koji su oslonac momčadi. Za sada nema pehar s Tottenhamom, najbliži je bio u finalu Liga kupa kada je poražen od Chelseaja 2:0 na Wembleyu u sezoni 2014/2015.

Tottenham se trenutno nalazi na drugom mjestu na tablici Premiershipa, imaju devet bodova manje od vodećeg Chelseaja. Iza njih je Manchester City sa samo jednim bodem manje, a blizu su i Arsenal i Liverpool koji imaju 47, odnosno 46 bodova.

Spursi će u sljedećoj utakmici upravo igrali protiv Liverpoola, i to na Anfieldu u subotu od 18:30.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!