NaslovnicaVijestiPochettino: On će postati jedan od najboljih centralnih defanzivaca na svijetu!

Pochettino: On će postati jedan od najboljih centralnih defanzivaca na svijetu!

Trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino mišljenja je kako novo pojačanje njegovog tima Davinson Sanchez može postati jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji na svijetu.

Pochettino pohvalio novo pojačanje

Kolumbijski defanzivac, koji je u klub iz sjevernog Londona stigao za 40 miliona eura iz Ajaxa, je ujedno i prvo, te jedino pojačanje Spursa ovog ljeta.

Sanchez je bio jedan od ključnih igrača nizozemskog kluba prošle sezone, u kojoj je Ajax stigao do finala Europske lige, gdje je poražen protiv Manchester Uniteda rezultatom 2-0.

“On je igrao redovno u Ajaxu, a također je igrao i finale Europske lige protiv Manchester Uniteda. On je veoma mlad igrač, ali sa nevjerovatnom poviješću”, rekao je Pochettino za Sky Sports.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

“Volim njegov karakter i agresivnost, također je i vrlo brz, tako da će se dobro uklopiti. Za njega je bilo zainteresovano mnogo klubova, ali on se odlučio za dolazak u London.”

“Vjerujem da će postati jedan od najboljih centralnih defanzivaca na svijetu u budućnosti. Zbog toga smo ga i doveli.”

[su_premierleague]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!