NaslovnicaVijestiPochettino i dalje vjeruje da je Tottenham može do titule prvaka

Pochettino i dalje vjeruje da je Tottenham može do titule prvaka

Trener nogometaša Tottenhama Mauricio Pochettino rekao je da je zadovoljan igrom u pobjedi protiv Middlesbrougha i vjeruje da njegov Tottenham može osvojiti šampionsku titulu u Premier ligi.

Tottenham može

Tottenham je pobijedio Middlesbrough na White Hart Laneu s 1:0, golom Harryja Kanea, i smanjio zaostatak za vodećim Chelseajem na devet bodova. To je bila 100. utakmica Pochettina u Tottenhamu, u kojoj je ekipa prekinula niz od dva remija.

“Teško je. U posljednjih nekoliko tjedana vidjeli smo koliko je teško postići gol, pobijediti. Drugi smo na tablici, smanjili smo zaostatak za Chelseajem na devet bodova. Zadovoljan sam igrom”, rekao je Pochettino , prenijeli su britanski mediji.

Chelsea je ranije danas pobijedio Arsenal s 3:1, a trener “topnika” Arsene Wenger rekao je da Chelsea ima najveće šanse da osvoji titulu.

Pochettino je ocijenio da njegova momčad može trijumfuje.

“Dobro je postaviti veće standarde, mislim da je naša ekipa spremna da osvoji titulu. Dobro je svrstati nas u kandidate, staviti nas pod pritisak. Ja podnosim pritisak veoma dobro, nema problema. Tottenham može osvojiti titulu.”, naveo je Pochettino.

Unatoč porazu, trener Middlesbrougha Aitor Karanka rekao je da je zadovoljan igrom svoje momčadi. Middlesbrough je bez pobjede u posljednjih sedam utakmica, u kojima je osvojio samo tri boda, zauzima 15. mjesto na tablici s 21 bodom i nalazi se bod od zone ispadanja.

“Još jednom smo pokazali da možemo igrati protiv svakog protivnika i još jednom su igrači bili sjajni”, rekao je Karanka i dodao da će se njegova momčad koncentrirati samo na svoje rezultate.

“Moramo misliti na sebe. Ovisimo samo od sebe, dovoljno smo dobri da ostanemo u ligi. Moramo zaboravimo protivnike i imamo samopouzdanje”, naveo je Karanka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!