NaslovnicaVijestiPOCHETTINO IMA PLAN: Tottenham dovodi jednog od najvećih talenata u svijetu nogometa

POCHETTINO IMA PLAN: Tottenham dovodi jednog od najvećih talenata u svijetu nogometa

Tottenham je spreman potrošiti velike novce kako bi doveo zvijezdu Borussije Dortmund, Christian Pulišića u Premier ligu, prema Calcioinsideru.

POCHETTINO IMA PLAN

Američki internacionalac je jedan od najtraženijih mladih talenata u Europi, a menadžer Spursa Mauricio Pochettino je spreman potrošiti velike novce kako bi ga doveo na White Hart Lane, jer želi da odvede londonski tim na sljedeću razinu.

Christian Pulišić se redovito povezuje sa nekim od najvećih ekipa na kontinentu, a Manchester United je među onima koji su zainteresirani za nejgove usluge, ali čini se da su u Tottenhamu spremni da pošalju ponudu za igrača.

[su_vegas]

19-godišnjak, koji može igrati kao krilni ili vezni igrač, vrijedi negdje u regiji od 40 milijuna funti, što bi povijesno moglo biti izvan onoga što Spurs normalno plaća za pojačanja.

To bi moglo da se promijeni sa Pochettinom, koji zahtijeva podršku od njihovog odbora i da mu je potrebno to kako bi mogao podići klub na veću razinu, jer ne želi samo da se natječu u Premier ligi, nego i u Europi.

Da bi to postigao, dubina momčadi argentinskog trenera se mora znatno poboljšati i Pulišić bi izgledao kao dobro pojačanje za početak, jer bi mogao igrati sa Christian Eriksenom, Dele Allijem i Harry Kaneom u napadačkim područjima.

[su_fa_cup_final]

Spursi će se vjerojatno suočiti sa značajnom konkurencijom za usluge Amerikanca, ali ugled koji Pochettino ima za davanje prilike mladim igračima i pouzdanje u njihovu igru može značiti da će Tottenham imati prednost nad nekim drugim klubovima koji ga žele dovesti.

Ako menadžer ekipe sa Whiter Hart Lanea dobije potporu za kojom toliko žudi tijekom ljeta, to bi mogao biti uzbudljiv transferni rok za sve navijače ovog kluba, a privući nekog kao što je Pulišić sljedeće sezone bi ih trebalo radovati također.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!