NaslovnicaVijestiPochettino: Otišao bih iz Tottenhama samo pod jednim uvjetom

Pochettino: Otišao bih iz Tottenhama samo pod jednim uvjetom

Tottenhamov menadžer Mauricio Pochettino kaže da bi nogomet trebao biti radost i da bi zato otišao iz Tottenhama kada bi osjetio da nije poželjan.

Argentinac koji je inzistirao na tome da ne misli na Arsenalovog menadžer Arsenea Wengera, rekao je da ne bi ostao u klubu ako bi mu navijači okrenuli leđa.

“Ako te sopstveni navijači ne žele, nema smisla nastaviti jer samo štetiš svoj klub. Navijači su važni i u nekom trenutku treba otići jer je klub uvijek važniji od jedne osobe, a ako sam ja taj koji pravi problem na svim razinama, radije bih otišao”, rekao je Pochettino.

[su_premierleague]

Tottenham je trenutno četvrti na tablici Premier lige sa jednim bodom zaostatka za trećeplasiranim Manchester Unitedom, ali i utakmicom više od njih, dok u Ligi prvaka igraju s Juventusom u osmini finala (prvi meč 2:2).

“Za mene nogomet nije drama, već radost. Najtiši sam kada trebamo igrati. Naravno, u nogometu ima drame, ali sam nogomet nije drama. Možete pobijediti ili izgubiti, vi ste odgovorni i profesionalni, ali nema drame”

Transfer glasine: United pronašao zamjenu za De Geu, Sane spreman napustiti City, Arsenal pokazao interes za reprezentativca Hrvatske

Povratak u reprezentaciju Švedske?! Evo šta o tome kaže Ibrahimović!

“Nogomet je sreća i želim uživati ​​u svom radu i pomoći drugima da ostvare snove”, kaže 46-godišnji Pochettino, dodajući:

“Prva stvar je pružiti svojoj obitelji dobar život. Volim raditi stvari izvan nogometa, ali nogomet je 100% moja strast, okupira moj život i obitelj me podržava, tako da to ne bi smjelo biti drama.”

“Počeo sam biti trener u dobi od 36 godina, i sebi sam rekao da mi je granica 50 godina. Sada ne znam hoću li prestati ranije ili ću biti tu dugo kao Hodgson, Ferguson ili Wenger”, rekao je argentinski stručnjak.

Tottenham je danas sa 2:0 bio bolji od Huddersfielda na svom terenu, a oba gola postigao je Son Heung-Min (27. i 54. minut), prvi sredinom prvog poluvremena na asistenciju Allija, drugi samo što je počelo drugo poluvrijeme na asistenciju Kanea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!