NaslovnicaVijestiPochettino: Prije bih otišao raditi na farmu nego što bi preuzeo ova...

Pochettino: Prije bih otišao raditi na farmu nego što bi preuzeo ova DVA kluba!

Trener Tottenham Mauricio Pochettino nije isključio mogućnost odlaska u  neki drugi klub, ali kategorički je odbio mogućnost da ikad sjedne na klupi ova dva tima, jer bi time razočarao mnoge navijače koji su mu podrška sve ove godine.

Pochettino

Trener Tottenham Mauricio Pochettino nedavno je postao sve popularniji u u španskim novinama jer već neko vrijeme mediji povezuju njegovo ime s velikim Real Madridom. Trenerska stolica  Zinedine Zidanea nemilosrdno se trese  a Argentinac koji je veliki dio svoje profesionalne karijere proveo  u Španjolskoj, djeluje kao kandidat koji bi trebao imati odgovarajuće atribute za upravljanje jednim od najvećih klubova na svijetu.

Pochetino je vrlo lojalan Tottenhamu, ali on ne isključuje eventualni odlazak u drugi klub. Ali i tu postoje dvije iznimke.

>> Leon Goretzka OTKRIO u kojem bi klubu nastavio karijeru da nije dobio PONUDU Bayerna!

“U nogometu nikada ne znate. To je problem. U nogometu je vrlo nestabilno okruženje. Alija  znam da nikad neću trenirati Barcelona ili Arsenal, jer sam vrlo vezan sa Tottenhamom i Espanyolom. Tako sam odlučio. Radije ću raditi na svojoj farmi u Argentini ili trenirati neki drugi klub “, rekao je Pochettino te se vratio na Tottenham.

[su_live_koeficijenti]

“Moja odanost klubu je izuzetna radim ovdje i trenutno djeluje kao da ću uvijek biti tu, ali na kraju, sa trenerima je isto kao i sa igračima. Glasine su sastavni dio ovog posla. Predsjednik može imati lošu noć i ujutro mi saopštiti da me ne treba više, pa bih onda izgledao jako glupo kada bih tvrdio da neću raditi nigdje drugdje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!