NaslovnicaVijestiPochettino: Razgovor s njim mi je pomogao da postanem bolji trener

Pochettino: Razgovor s njim mi je pomogao da postanem bolji trener

Trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino otkrio je da je postao bolji trener nakon dvosatnog sastanka sa bivšim legendarnim trenerom Manchester Uniteda Sir Alexom Fergusonom ranije ovog tjedna.

Razgovor s njim mi je pomogao

Argentinski stručnjak je imao tjedan za pamćanje, nakon što su mu Spursi ponudili novi petogodišnji ugovor vrijedan 25 miliona funti. Stvari su pono bolje za 44-godišnjaka nakon razgovora sa Fergusonom u Londonu ranije ovog tjedna, a Pochettino vjeruje da će mu Fergijevi savjeti mnogo pomoći u budućnosti.

“Bilo je fantastično čuti se s njim, slušati ga kako priča o nogometu i o životu”, rekao je Pochettino za Daily Mail.

“Naučio sam puno toga, zajedno sa Jesusom Perezom (asistentom). To su bila vrlo emotivna, fantastična. dva sata. Svaka riječ koju je rekao, svaka rečenica koju nam je izgovorio je bila velika lekcija.”

“To mi je pomoglo da postanem bolji trener. Možete čitati knjigu o njemu, ali kada je on ispred vas sa takvom karizmom i osobnosti, tek tada zaista možete shvatiti tko je Sir Alex Ferguson.”

“Nisam mogao zaspati tu noć nakon sastanka, jer sam još uvijek bio pod dojmom. Nasmijali smo se u jednom trenutku tokom sastanka kad smo spomenuli pisanja medija iz vremena dok sam bio trener Espanyola. Sjećam se da su tad španjolski mediji pisali da bih mogao postati novi Ferguson u Espanyolu. Kada se sjetite svega toga i kada se on nalazi ispred vas, to mora biti emotivno.”

Pochettino je pretvorio Tottenham u jednog od najdominantnijih i uzbudljivijih timova u Premier ligi ove sezone, a po svemu sudeći završit će drugi na tabeli, što je njihov najveći uspjeh još od 1963. godine.

Spursi su poraženi u samo pet utakmica ove sezone, a u posljednje tri nisu uspjeli ubilježiti pobjedu, što ih je koštalo titule, koja je otišla u ruke Leicester Cityja.

Pred Pochettinom i njegovim timom je vrlo težak zadatak, a to je ponoviti sličan uspjeh i sljedeće sezone, što neće biti nimalo jednostavno.

[su_williamhill_bet10get20_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!