NaslovnicaVijestiPOCHETTINO SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem preuzimanju Manchester Uniteda!

POCHETTINO SE OGLASIO: Evo što je rekao o mogućem preuzimanju Manchester Uniteda!

Trener Tottenham Hotspura Mauricio Pochettino izjavio je kako je u potpunosti fokusiran na svoj posao u londonskom klupu, unatoč tome što su se pojavile brojne špekulacije koje ga povezuju sa preuzimanjem Manchester Uniteda.

Manchester United želi Pochettina

‘Crveni vragovi’ su trenutno u potrazi za novim trenerom, nakon što je jutros potvrđeno kako je Jose Mourinho dobio otkaz, a Pochettino, koji je bio jedan od kandidata za preuzimanje te funkcije 2016. godine, želja je broj jedan čelnika Uniteda.

Povezivanje sa odlaskom u druge klubove nije nikakva novost za argentinskog stručnjaka, koji se i prošlog ljeta povezivao sa odlaskom u redove španjolskog velikana Real Madrida, nakon čega je potpisao novi petogodišnji ugovor sa Spursima. Ipak, on je odbio negirati mogućnost odlaska na Old Trafford, izjavivši samo kako je fokusiran na Tottenham Hotspur, kojeg u srijedu navečer očekuje veliki derbi protiv Arsenala u Carabao kupu.

Izjavio je: “Prije svega, želim poslati najbolje želje Joseu Mourinhu, žao mi je zbog njega jer znate da imam jako dobar odnos s njim. On mi je vrlo dobar prijatelj i uvijek je tužno čuti ovako nešto. Znamo da se pojavilo mnogo špekulacija, ali nije moja stvar to što se dogodilo u drugom klubu. Fokusiran sam na Tottenham Hotspur, slijedi nam težak period, a sutra igramo novi derbi, koji je jako važan za nas.”

Navijači Tottenhama su svakako zabrinuti, s obzirom da bi mogli ostati bez čovjeka koji je od njihovog kluba stvorio kandidata za top tri u Premier ligi. Ipak, Argentinac je mišljenja kako nemaju razloga za brigu: “Nakon skoro pet godina, što još da kažem? Od prvog dana otkako sam ovdje, bilo je dosta špekulacija u nogometu, danas je to tako. Prihvaćam sve, prihvaćam špekulacije kada su pozitivne, kao i kada su negativne.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!