NaslovnicaVijestiPochettino tvrdi da je uprava Juventusa vršila pritisak na suce!?

Pochettino tvrdi da je uprava Juventusa vršila pritisak na suce!?

Mauricio Pochettino i njegov Tottenham Hotspur bili su na korak od velikog uspjeha – izbacivanja Juventusa u osmini finala Lige prvaka, ali to im ipak nije pošlo za rukom jer im je nedostajalo iskustva. S druge strane, trener momčadi iz Londona tvrdi kako su mogli puno naučiti od Juventusa.

Na terenu je Tottenham bio bolja momčad u obje utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Juventusa. To malo tko može poreći, ali Juventus je veliki tim koji zna kako se pobjeđuje. A Pochettino tvrdi da pobjeđivanje nije samo gol više na zelenom travnjaku, pobjeđivanje je puno kompleksniji proces kojemu on izgleda još uvijek nije dorastao.

“Prije utakmice u tunelu je Angelli vrši pritisak na suca Marciniaka. Na poluvremenu, u svakoj prilici su Agnelli i Marota stvarali pritisak sucima.” – tvrdi Pochettino, ali treba i napomenuti kako je Chiellini dva puta igrao rukom u svom šesnaestercu.

[su_champions_league]

“Mali su to detalji koji su jako bitni u utakmici poput ove. Vjerujem da takvi detalji pomažu klubovima u uspjehu, da dođu do svog cilja. To su detalji, ali u natjecanju poput Lige prvaka sve je to bitno. Juventus je stručnjak za takve stvari, oni imaju naviku pobjeđivati i osvajati, ali i stvarati pritisak na suce.”

“Ovo je ogromna lekcija nama u Tottenhamu koji brinemo samo o onome na terenu. Moramo početi brinuti i o detaljima van terena. Ako želimo pobjeđivati, u tom uspjehu moramo sudjelovati svi. Vlasnik kluba bio je u tunelu da podrži igrače i usput stvari pritisak na leđa sucima. To je klub koji ima kulturu da učine sve u njihovoj moći kako bi došli do pobjede.”

[su_bet365_app]

“Sjajna je to prilika za sve nas da uči od nih. Riječ je o dvije utakmice – onoj na terenu i onoj van njega.” – dodao je za kraj trener Tottenhama koji je više oduševljen činom Juventusove uprave nego što ih proziva. Dapače, može se reći kako on više proziva svoju upravu jer i oni ne znaju za takve detalje koji pomažu u pobjeđivanju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!