NaslovnicaVijestiBarcelona će vratiti Neymara ovog ljeta, ali samo pod jednim uslovom!

Barcelona će vratiti Neymara ovog ljeta, ali samo pod jednim uslovom!

Zvijezda PSG-a Neymar je razgovarao sa svojim starim suigračima iz Barcelone o povratku u klub, ali navodno mu je rečeno da mora promijeniti svoj stav ako želi da se vrati.

Katalonski divovi su snažno povezani sa transferom Neymara i njegovim povratkom u Barcelonu, a jedan od glavnih ciljeva je bio Brazilac, zajedno sa Lautarom Martinezom.

Iako je Neymarov prelazak u PSG 2017. godine koštao rekordnih 198 milijuna funti, šefovi Barcelone vjeruju da će trenutna kriza dastično smanjiti naknade za transfer i umjesto toga donijeti više klubova koji će mijenjati igrače.

Barca ima mnoštvo vrhunskih igrača koje su spremni koristiti kao zamjenu za Neymara, uključujući Antoine Griezmanna, Samuela Umtitija i Philippe Coutinha.

Prema pisanju Mundo Deportiva, Neymar je nestrpljiv da se vrati i već je rekao nekolicini igrača iz Barcelone, koji također žude za ponovnim susretom – ali samo ako on promijeni svoj stav.

28-godišnjak je žestoko kritiziran zbog napuštanja Nou Campa, kada je PSG platio njegovu klauzulu, dok je u medijima napisao brojne komentare koji su trasirali put njegovom odlasku.

Neymar je nastavio biti izvanredan od preseljenja u Francusku, žaleći se na kvalitetu lige i fizički tretman koji je dobivao od protivničkih igrača, dok je često propuštao utakmice zbog povratka u Brazil.

Igrači Barce s kojima je Neymar još uvijek blizak jasno su dali do znanja da se slično ponašanje neće tolerirati, dok također smatraju da se mora ispričati navijačima zbog prirode svog odlaska prije tri godine.

Navodno se Neymar složio sa zahtjevima i toliko je očajan da se ponovo pridruži Barceloni da je čak spreman poduzeti i veliko smanjenje plaće kako bi zapečatio taj transfer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!