NaslovnicaVijestiPodolski u Galatasarayu

Podolski u Galatasarayu

Njemački  nogometni reprezentativac Lukas Podolski i službeno je prešao u redove Turskog prvaka Galatasaraya. Tijekom popodneva Njemačka 10 trbala bi na Turk Areni i službeno potpisati ugovor.

poldi

Inače, Podolski je dugogodišnja želja vodećih ljudi Galatasaraya, pa su ga tako već u nekoliko navrata pokušavali dovesti, ali uvijek se nešto ispriječilo. Posljednji puta Podolski je bio blizu dolaska u Tursku kada je otišao u Arsenal.

Podolski je u svojoj bogatoj karijeri igrao za niz sjajnih klubova kao što su  Koln, Bayern, Arsenal i Inter. Za Njemačku je nastupio 125 puta i postigao 48 pogodaka.

 

 

Galatasaray je ovim pojačanjem krenuo u jačanje kadra s kojim sljedeće sezone želi napraviti značajniji rezultat u Ligi prvaka. Turska liga ove sezone će biti prepuna sjajnih igrača, jer već su tamo tijekom ovog transfernog roka stigli i Ronaldinho i Eto’o.

 

[touchcarousel id=’2′]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!