NaslovnicaVijestiPaul Pogba tvrdi da je predmet ucjene bande u kojoj je i...

Paul Pogba tvrdi da je predmet ucjene bande u kojoj je i njegov brat

Paul Pogba rekao je istražiteljima da je predmet ucjene od 13 milijuna eura od strane bande u kojoj je i njegov brat.

Pogbin stariji brat Mathias izazvao je veliku polemiku na internetu kada je objavio trominutni video u kojem je obećao otkriti neke ‘eksplozivne’ informacije o svom bratu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

32-godišnjak je rekao da će “sve otkriti” jer Pogbini suigrači i sponzori “zaslužuju znati određene stvari” – i čak je spomenuo “otkriti neke stvari” oko Kyliana Mbappea.

Pojavilo se više detalja ove zapanjujuće priče. Prema France Info, Pogba je obavijestio policiju da je Mathias dio bande koja je počinila pokušaj ucjene. Tvrdi da je bio izložen prijetnjama i pokušajima iznude od prijatelja koje poznaje od djetinjstva i svog brata.

Pogbu su navodno zastrašila dva muškarca s kapuljačama i puškama kada su upali u njegov stan u Parizu i tražili da preda 13 milijuna eura u gotovini. Navodno su to učinili jer misle da se Pogba nije pobrinuo za njih u smislu financija.

U izjavi u nedjelju, Pogba je rekao: “Nedavne izjave Mathiasa Pogbe na društvenim mrežama nažalost nisu iznenađenje. Dolaze nakon prijetnji i pokušaja iznude od strane organizirane bande protiv mene.”

Pogba je slučaj prijavio policiji, a o svemu je obavijestio i javnost. Francuska policija odmah je pokrenula istragu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!